Kursus

Mental sundhed - fundamentet for et godt arbejdsliv

Montus Business Academy, i Århus (+1 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
4.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
15 november, 2024 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
1 dag
Pris
4.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
15 november, 2024 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Mental sundhed - fundamentet for et godt arbejdsliv

Lær at kultivere den mentale sundhed og trivsel hos dig selv og i dit team/organisation

I dag er vores liv præget af forandringer, forstyrrelser, afbrydelser, tidspres, travlhed og muligheder, som konstant udfordrer vores mentale sundhed og balance. Konkret betyder det, at flere oplever indre uro, tankemylder, bekymringer, dårlig søvn, manglende overblik og vanskeligheder ved at træffe beslutninger. Antallet af mennesker der rammes af stress, angst og depressioner stiger stødt og har aldrig været større. Udover den menneskelige faktor betyder den mentale ubalance omkostninger til sygefravær, forringelse af produktivitet, kvalitet og innovation, flere fejl, samarbejdsvanskeligheder m.m.

Det er det triste budskab. Det gode budskab er, at vi konkret kan gøre meget for at kultivere den mentale sundhed og trivsel.

Formål

At give dig som deltager en højere grad af selvindsigt, indre ro, nærvær, koncentration, balance og oplevelse af samhørighed. Og med dette fundament styrke dig i din rolle i din organisation som leder, HR-medarbejder, arbejds-/tillidsrepræsentant og/eller kollega. Det er nemlig så enkelt, at jo mere selvindsigt, nærvær og ro du har, jo bedre bliver du til at hjælpe andre.

Med inspiration i den nyeste forskning inden for neurologi og psykologi og i den eksistentielle filosofi vil du på dette kursus blive præsenteret for, hvordan du kan kultivere den mentale sundhed og trivsel for dig selv og andre.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, HR-medarbejdere, arbejdsmiljørepræsentanter samt dem, som ønsker at gå forrest i at styrke den mentale sundhed hos sig selv og andre.

Underviser

Gitte Koldtoft er underviser og fordragsholder.

Gitte har mere end tyve års erfaring som foredragsholder og underviser, og er uddannet fra Københavns Universitet med en Bachelor i Retorik og Massekommunikation.Gitte evner at sprede positiv energi og formidle kompleks viden på en humoristisk og “lige til at gå til”-måde, så metoderne og værktøjerne er brugbare, når hverdagens udfordringer banker på.

Gitte har mere end tyve års erfaring som foredragsholder og underviser. Kunderne rækker vidt fra både store og små organisationer, kommuner og virksomheder.

Praktisk

Kurset afholdes i lækre, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel og på Radisson Blu Scandinavia Hotel, som begge byder på inspirerende mødefaciliteter og udsøgt fuld forplejning.

Underviserens tilgang til mental sundhed er baseret på en kombination af solid teoretisk viden, mange års coaching faring og en jordnær, klar og tilgængelig formidling.

På kurset vil du blive introduceret til en række enkle øvelser og metoder, som du vil kunne bruge i din hverdag.

Vi ønsker at skabe et trygt og fortroligt læringsrum, hvor du kan dele dine problemstillinger og få individuel fokus. Derfor afholder vi altid kurser i små hold, hvor underviseren kan være lydhør og give personlig sparring.

Du modtager et deltagerdiplom efter kurset.

Du modtager desuden slides og link til undervisningsvideoer fra Gitte Koldtoft, hvilket sikrer, at du kan huske alt det du har lært, når du står og skal bruge det – også måneder, år eller årtier efter.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Deltagerdiplom

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Startdato

Vælg mellem 6 startdatoer

15 november, 2024

 • Holdundervisning
 • København

20 november, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

23 januar, 2025

 • Holdundervisning
 • København

30 januar, 2025

 • Holdundervisning
 • Århus

30 september, 2025

 • Holdundervisning
 • København

2 oktober, 2025

 • Holdundervisning
 • Århus

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mental sundhed - fundamentet for et godt arbejdsliv
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 15 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
4/5
Lene Guldborg
15 feb 2024

Kim er et meget behageligt menneske, der emmer af ro og nærvær og han formåede lynhurtigt at skabe et trygt rum. Han evner at visualisere udfordringer, så de bliver forståelige ...

Vis alt
5/5
Mette Kaiser Schneider
22 jan 2024

Jeg synes det er godt, at man i fællesskab diskuterer problematikken. Det giver god og brugbar mening også at høre fra andre, hvad der kan være af tanker og problematikker i and...

Vis alt
5/5
Karen Schacht
22 jan 2024

Jeg har aldrig oplevet en så behagelig undervisningsmetode. Har fået mange værktøjer med hjem som jeg vil bruge i dagligdagen.

Montus Business Academy
Strandvejen 60
2900 Hellerup

Velkommen til vores kursusunivers

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der hvert år byder 5.000 glade kursister velkommen i lækre 5-stjernede omgivelser til en bred vifte af 85 højaktuelle arrangementer – altid med topengagerede undervisere og kvalitet i fokus. Vi tilbyder kurser, konferencer, uddannelser og firmakurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret