Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Startdatoer
Århus
22-06-2020  
3.900 DKK
19-10-2020  
3.900 DKK
Odense
23-06-2020  
3.900 DKK
20-10-2020  
3.900 DKK
København
24-06-2020  
3.900 DKK
21-10-2020  
3.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Excel Udvidet

Bliv endnu bedre til Excel, og effektivisér dine daglige arbejdsrutiner. 

Siden 1990’erne har Excel været det absolut mest anvendte regnearksprogram i erhvervslivet, og rigtig mange medarbejdere har allerede et godt kendskab til programmet. Regnearket besidder mange fordele, herunder bl.a. at det kommunikerer godt sammen med resten af Office-pakken, som de fleste virksomheder dagligt benytter. Medarbejdere med gode Excel skills kan sikre virksomheden stor besparelse af både tid og penge.

Dit udbytte efter kurset

På dette kursus får du udvidet dine færdigheder i Excel, således at du mere funktionelt og professionelt kan bruge programmet til avancerede analyser og regnskabsopgaver.

Du får udviklet dine kundskaber i Excel og lærer at arbejde med større data og pivottabeller samt opbygge mere avancerede regneark, regnskabsmodeller, rapporter mv., således at du efter endt kursus vil kunne anvende programmet til stort set alle dine daglige arbejdsrutiner. Du får kendskab til alle de elementer, du har brug for i dit arbejde med Excel, uanset hvad du bruger programmet til. Desuden vil du med en række tips og tricks få effektiviseret din gang i programmet, og du vil derfor opleve at spare mange minutter i din hverdag.

Kursets indhold

Dette kursus fokuserer på følgende emner:

  • Opdateringer i Excel
  • Tips og tricks til det effektive arbejde
  • Flere ark og projektmapper
  • Funktioner og avancerede formler
  • Få visuelt overblik
  • Beskytte data og regneark
  • Håndtering af store regneark.

Kursets underviser

Undervisningen sker i samarbejde med exacto, som er et konsulenthus med speciale i Excel. I mere end 10 år har exacto løst opgaver for over 500 af Danmarks førende virksomheder. Alle exactos konsulenter har praktisk erfaring fra arbejde i en økonomifunktion, og arbejder til daglig fuld tid med udviklingsopgaver i Excel. Det giver en stærk kombination af forretningsforståelse og teknisk kompetence, der kommer kunderne til gavn i form af gennemtænkte- og funktionelle løsninger. exacto har ligeledes over 10 års erfaring med undervisning i Excel og VBA, samt i brug af Power Query og Power Pivot.

5-stjernede hotelomgivelser

Kurset afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København, på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Alle hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Kurset er for dig, som allerede har grundlæggende, praktisk erfaring med arbejdet i Excel og ønsker at udvide dine kundskaber i programmet.

Det forudsættes, at du har den grundlæggende viden om programmet, der kan opnås på Excel Grundlæggende.

Kurset henvender sig til dig, som bruger Excel 2016, 2013, 2010, 2007 eller 365. Kurset er et pc-kursus, så bruger du Mac, skal du være opmærksom på mulige afvigelser i brugerflade og funktionalitet.

Eksamen og diplom

Du får inden kursusstart adgang til et e-learning kursusmateriale. Materialet, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere, er et håndgribeligt og nemt anvendeligt kursusmateriale med teoretisk viden, praktiske redskaber samt caseopgaver, som du med fordel kan bruge som et effektivt opslagsværk efter endt kursus.

Efter endt kursus vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for dette kursus er 3.900 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Kunde
(5)
Super god excel underviser, rolig, nærværende, opmærksom på at alle var med i deres tempo.
Morten Storm
(5)
Excel, udvidet kursus i Århus. Godt tilrettelagt igennem hele kurset, underviser var meget professionel og imødekommende. Der blev i hvert trin sikret alle deltagere havde fortået og var med.
Ditlev
(5)
Det bedste ved kurserne var balancen mellem teori og praksis. Philip har under begge forløb været rigtig god til at forklare og hjælpe alle igennem. Han har fint håndteret niveauforskellene, og jeg har i hvert fald lært en masse nye ting, som jeg kan bruge i mit arbejde fremadrettet.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Excel Udvidet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: