Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Excel Grundlæggende

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
15-06-2020  
3.900 DKK
05-10-2020  
3.900 DKK
Odense
16-06-2020  
3.900 DKK
06-10-2020  
3.900 DKK
København
17-06-2020  
3.900 DKK
07-10-2020  
3.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Kursusbeskrivelse

Excel Grundlæggende

Lær at arbejde i Excel, og effektivisér din arbejdsdag.

Excel er det absolut mest populære regnearksprogram og bliver i dag anvendt af stort set alle virksomheder. Programmet bruges som et alsidigt værktøj til at facilitere daglige arbejdsopgaver lige fra små medarbejderlister, opstilling af tabeller, budgetplanlægning, forretningsplan, rapportering, analyse af data og effektivisering af opgaver til mere beregningstunge regnskabsopstillinger over flere ark.

Når først du har de fundamentale funktioner på plads, er der ingen grænser for, hvad Excel tilbyder og det er derfor attraktivt for de fleste at have et godt kendskab til programmet.

Dit udbytte efter kurset

På dette kursus får du et solidt, grundlæggende kendskab til Excel samt lærer at udarbejde simple regneark, som kan bruges direkte i dit daglige virke.

Du får en dybdegående introduktion til Excel samt lærer de oftest anvendte funktioner og værktøjer at kende, således at du efter endt kursus vil være fortrolig med selvstændigt at navigere rundt i brugerfladen samt benytte programmet rationelt og professionelt til at løse dine arbejdsopgaver. Desuden vil du med en stor buffet af tips, tricks og genveje få effektiviseret din gang i programmet, som vil lette dit daglige arbejde samt spare dig for mange minutter.

Kursets indhold

Dette kursus fokuserer på følgende emner:

  • Introduktion til Excel
  • Opstilling og arbejdet med regneark
  • Opbygning af formler, funktioner og beregninger
  • Formatering og præsentation af data
  • Klargøring og udskrivning
  • Spar tid i din hverdag
  • Stor buffet af tips, tricks og genveje.

Kursets underviser

Undervisningen sker i samarbejde med exacto, som er et konsulenthus med speciale i Excel. I mere end 10 år har exacto løst opgaver for over 500 af Danmarks førende virksomheder. Alle exactos konsulenter har praktisk erfaring fra arbejde i en økonomifunktion, og arbejder til daglig fuld tid med udviklingsopgaver i Excel. Det giver en stærk kombination af forretningsforståelse og teknisk kompetence, der kommer kunderne til gavn i form af gennemtænkte- og funktionelle løsninger. exacto har ligeledes over 10 års erfaring med undervisning i Excel og VBA, samt i brug af Power Query og Power Pivot.

5-stjernede hotelomgivelser

Kurset afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København, på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Alle hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Kurset er for dig, som enten er ny i Excel og ønsker en optimal begyndelse, således at du selv kan navigere rundt i programmet, eller for dig, som allerede anvender Excel og ønsker større indsigt i samt effektiv udnyttelse af programmets utallige funktioner og faciliteter.

Mange deltagere tager Excel Udvidet i forlængelse af det grundlæggende kursus.

Kurset henvender sig til dig, som bruger Excel 2016, 2013, 2010, 2007 eller 365. Kurset er et pc-kursus, så bruger du Mac, skal du være opmærksom på mulige afvigelser i brugerflade og funktionalitet.

Eksamen og diplom

Du får inden kursusstart adgang til et e-learning kursusmateriale. Materialet, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere, er et håndgribeligt og nemt anvendeligt kursusmateriale med teoretisk viden, praktiske redskaber samt caseopgaver, som du med fordel kan bruge som et effektivt opslagsværk efter endt kursus.

Efter endt kursus vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for dette kursus er 3.900 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer

Else Soemod
(5)
Var på excel kursus - det var stor forskel på deltagernes forudsætninger, men underviseren fik alle med. Virkelig godt kursus
Jenny
(5)
Excel grundlæggende. Super godt kursus med en grundig indførelse i funktionaliteterne i excel. Underviseren var meget opsøgende i forhold til deltagernes behov og ønsker, som så vil gennemgået sammen med det øvrige program.
Line Madsen
(5)
Victor var en super underviser, fordi han var levende og sørgede for, at alle var med. Dertil var det fedt, at der var ekstraopgaver, man kunne lave, når man hurtigt kom igennem de andre opgaver.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Excel Grundlæggende

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: