Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Din skriftlige kommunikation

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
30-11-2021  
4.500 DKK
15-03-2022  
4.500 DKK
07-06-2022  
4.500 DKK
København
02-12-2021  
4.500 DKK
17-03-2022  
4.500 DKK
09-06-2022  
4.500 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

din skriftlige kommunikation

Din skriftlige kommunikation

Skærp din skriftlige kommunikation på arbejdspladsen, så du bliver læst og forstået professionelt, troværdigt og overbevisende.

Skriftlig kommunikation er en stor del af de fleste menneskers arbejdsliv, og for virksomheden er det et uundværligt arbejdsredskab. Når der kommunikeres skriftligt, er afsender uvidende om, hvordan modtager læser og forstår budskabet, hvorfor det er helt afgørende at kunne formulere sig korrekt og præcist.

I arbejdsregi varierer den skriftlige kommunikation, idet det bl.a. afhænger af, hvem den henvender sig til og i hvilken form, den kommer. Det er derfor vigtigt at kunne målrette sin skriftlige kommunikation på en professionel, troværdig og overbevisende måde, så virksomheden kan få kommunikeret sine budskaber på bedste vis.

Dit udbytte efter kurset

Kurset tager dig med på en indsigtsgivende og lærerig dag fyldt med gode værktøjer, øvelser og tips til din skriftlige kommunikation i arbejdsregi. Du lærer hvad god, skriftlig kommunikation indebærer, hvordan du griber den an, samt hvordan du øger din sproglige bevidsthed. Dertil vil du blive klogere på modtageren af din skriftlige kommunikation for at sikre, at dit budskab bliver læst, forstået og husket.

I løbet af eftermiddagen vil du lære, hvordan du professionelt og effektivt formulerer dig via e-mails, referater og anden intern kommunikation. Sidst på dagen zoomes der ind på, hvorledes du håndterer online tekster med vigtigt indhold og budskaber, som kommunikeres ud til mange forskelligartede modtagere på én gang.

Kursets indhold

Dette kursus fokuserer på følgende emner:

  • Den skriftlige kommunikations faser og delelementer
  • Teknikkerne til den professionelle kommunikation
  • Styrk din sproglige bevidsthed
  • Få styr på budskabet, og målret kommunikationen til din modtager
  • Værktøjer til det professionelle sprogbrug
  • Gør dine e-mails skarpe, og spice de kedelige emner op
  • Disponering af længere tekster
  • Forstå online kommunikation, og fang mange modtagere på én gang
  • Skriveteknikker til online kommunikation
  • De typiske skrive- og formuleringsfejl.

Sidst på kursusdagen får du desuden udleveret bogen "Skriveguide - værdiskabende professionel kommunikation", som er en brugsanvisning i god skriftlig kommunikation på nettet, i e-mails, sms'er, de sociale medier og i traditionelle papirtekster. Bogen lægger vægt på, at der skal være en synlig sammenhæng mellem en organisations værdier og den skriftlige kommunikation.

Kursets underviser

Underviseren for dagen er Tina Reichstein, som er cand.mag. i dansk og retorik og yderst erfaren inden for undervisning i dansk sprog og kommunikation. Derudover er Tina direktør i Syntaksis, hvor hun rådgiver og underviser inden for bl.a. den skriftlige kommunikation. Tina har desuden lang erfaring i sprogpolitikker og sproglig branding.

5-stjernede hotelomgivelser

Kurset afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Kurset er for dig, som ønsker værktøjerne til at blive endnu skarpere i din skriftlige kommunikation, således at du bliver læst og forstået professionelt, troværdigt og overbevisende.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Eksamen og diplom

I forbindelse med kurset vil du modtage et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med viden om og værktøjerne til at forbedre og forny din skriftlige kommunikation, så du får dine budskaber igennem og fanger dine modtagere. Materialet kan du også få stor glæde af efter endt kursus.

Efter endt kursus vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Dette kursus indgår også som en del af Koordinator Uddannelsen (5 moduler).

Pris

Prisen for dette kursus er 4.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse. 

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Din skriftlige kommunikation
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Helle Wejendorp
Det var perfekt at få udleveret bogen "Skriveguide", så jeg efterfølgende kan slå tingene op. Jeg var glad, da jeg gik hjem, så det var en dejlig dag, som alle de øvrige dage på Koordinator Uddannelsen også har været. Vi lærer en masse, som vi kan bruge siden hen.
Katja Falck Rasmussen
Underviseren! Hold nu op, hvor kan Tina formidle viden, så man kan forstå det. Jeg synes, det var rigtig fedt, at man ikke bare sad og lyttede, men at man selv skulle bidrage til opgaverne. Især at man skulle arbejde sammen med en anden var virkelig givende. Alt var godt!
Antonette Mortensen
Vekslingen mellem præsentation og opgaver samt diskussion. Det kan blive lidt kedeligt, hvis man kun skal lytte til foredragsholder. Jeg synes det hele var godt.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Din skriftlige kommunikation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer