Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Montus Business Academy?

Gennemsnit 5

Baseret på 83 evalueringer

Karin Viuf
De var alle søde og overbevisende. Jeg havde en super dag. Forkælelse og en masse ny inspiration.
Ulla Bonde Mouritzen
Underviseren var meget dygtig og hjælpsom. Fremlagde stoffet meget struktureret, så det var nemt at tage noter! Jeg kan kun rose - ikke rise.
Tina Åberg
Indholdet var rigtig godt, og underviseren var en rigtig god formidler.
Lars R. Kristensen
Eva Gadsted
Rigtig fint og du er god til at give trygge omgivelser, når der skal foretages noget svært. Det var super godt, at der var en spontantale, hvor man blev kastet ud i det.
Maria Kaminska
Alt spillede! Rikke Østergaard var super god. Omgivelserne rigtig fine. Godt kursus!! Kun ros.
Tina Ravn
Fint og udbytterigt kursus om den nye ferielov
Majbrit
Rigtig godt kursus, oplægsholder (Advokat) var vel forberedt og gav gode svar på vores spørgsmål og alletiders og forstående slids hun havde forberedt. Dejligt morgenmad og sødt personale.
Else Soemod
Var på excel kursus - det var stor forskel på deltagernes forudsætninger, men underviseren fik alle med. Virkelig godt kursus
Henrik Madsen
Rikke, Kjeld og Christian var alle tre super dygtige og virkelig engagerede. Man kunne virkelig mærke, at de brændte for deres felt. Sjovt med øvelserne løbende.
Helle Wejendorp
Det var perfekt at få udleveret bogen "Skriveguide", så jeg efterfølgende kan slå tingene op. Jeg var glad, da jeg gik hjem, så det var en dejlig dag, som alle de øvrige dage på Koordinator Uddannelsen også har været. Vi lærer en masse, som vi kan bruge siden hen.
Gitte Wetzel
Rigtig god til at forklare det hele omkring den nye ferielov. Louise var dygtig til at undervise og få alle deltagere med.
Kunde
Super god excel underviser, rolig, nærværende, opmærksom på at alle var med i deres tempo.
Maybritt Linde Mikkelsen
Meget professionelle og dygtige undervisere.
Pernille Degn Christensen
Chefsekretærseminar med Montus Business Academy var en stor succes. Fantastisk dygtige oplægsholdere, fantastiske medarbejdere fra Montus, som hele dagen var tilstede og tilgængelige. Seminarets indhold var rigtig godt tilrettelagt.
Jacob Jensen
Et fremragende kursus. Jeg troede, jeg kendte og brugte Outlook godt i forvejen, men fik mange nyttige tips - og det bedste var, at der var tid til at få implementeret de nye bedre procedurer i praksis med det samme!
Lilli Fredberg Didriksen
I var alle gode til at give mig nogle fif, som jeg vil kunne bruge fremover på en god, visuel måde, og I var alle meget engageret i jeres måde at få budskabet frem på, tak for det :-) Det var fedt at være sammen med andre ligestillede.
Anne Haldrup Nielsen
God, inspirerende undervisning, gode samarbejdsøvelser, tid til refleksion og sparring med hinanden på kurset var rigtig godt. God øvelse omkring taknemmelighed til at starte kurset.
Annette Lundsgaard
Synes Rikke var super positiv og behagelig person. Det bedste ved kurset var cases, hvor du selv bliver involveret.
Gitte Dalgaard
Alle undervisere var levende og havde en god energi der smittede af. Det bedste var den gode service, de gode undervisere og forplejningen.
Randi Seeberg Løbger
Underviser var meget levende, engageret og god til at formidle og trække relevante anekdoter og eksempler ind. Jeg var meget begejstret for anskueliggørelsen af "krokodillehjernen," og hvordan den kan forklare adfærd, som ellers kan være svær at se mening i. Tak for et rigtig godt og udbytterigt kursus.
Mona Overskov
Jeg har deltaget på Excel uddannelsen, som var et fantastisk forløb. Hele stoffet blev introduceret vedkommende og interessant. Dette pga. underviserens fremragende evner. Klart den dygtigste underviser jeg i mit laaange liv er blevet undervist af. ... og jeg har været igennem mange efteruddannelser. :-) Super forplejning på hotellet og sød kurs...
Vis alt
Mads Vestergaard
Godt og udbytterigt kursus, som gav alle de smarteste værtøjer og genveje i programmerne. Stor ros til underviseren, som var helt igennem fabelagtig.
Mikala Beckendorff
Montus Business Academy er utrolig professionelle hele vejen igennem. Man føler sig trygge i deres udførsel, og jeg har stor tillid til deres kvalitetssans. Jeg er overbevist om, at de altid går efter de bedste undervisere, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af underviserne og materialet. 10 stjerner herfra!
Jenny
Excel grundlæggende. Super godt kursus med en grundig indførelse i funktionaliteterne i excel. Underviseren var meget opsøgende i forhold til deltagernes behov og ønsker, som så vil gennemgået sammen med det øvrige program.