Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Excel Uddannelsen (5 moduler)

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
19-11-2019  
19.500 DKK
22-04-2020  
19.500 DKK
28-10-2020  
19.500 DKK
København
20-11-2019  
19.500 DKK
21-04-2020  
19.500 DKK
27-10-2020  
19.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Excel Uddannelsen (5 moduler)

Bliv helt skarp til Excel med et sammenhængende uddannelsesforløb over fem uger.

Excel har, siden 1990’erne, været det mest udbredte regnearksprogram og anvendes i dag af stort set alle virksomheder over hele verden, til at oprette skabeloner og regneark, der automatiserer arbejdsopgaver, strømligner processer samt tilfører effektivitet i en travl hverdag. Programmet er et effektivt redskab til alt lige fra små medarbejderlister, tabelopstilling, budgetplanlægning, forretningsplan, rapportering, dataanalyse og opgaveeffektivisering til mere beregningstunge regnskabsopstillinger over flere ark. Det er derfor yderst attraktivt for virksomheder, at udvikle deres medarbejderes kompetencer i Excel.

Dit udbytte efter uddannelsen

På denne uddannelse får du komplet indlæring i de mange faciliteter og muligheder, som findes med Excel, således at du efter endt uddannelse vil have styrket dine Excel kundskaber markant samt opleve optimeret effektivitet i dagligdagen.

Uddannelsens indhold

Denne uddannelse fokuserer på følgende emner:

  • Regneark, formler og daglig gang i Excel
  • Formler og funktioner
  • Datavask, -rens og -behandling
  • Håndtering af større lister, data og pivottabeller
  • Brugervenlige regneark, makroer og automatisering.

Uddannelsens underviser

Undervisningen sker i samarbejde med exacto, som er et konsulenthus med speciale i Excel. I mere end 10 år har exacto løst opgaver for over 500 af Danmarks førende virksomheder. Alle exactos konsulenter har praktisk erfaring fra arbejde i en økonomifunktion, og arbejder til daglig fuld tid med udviklingsopgaver i Excel. Det giver en stærk kombination af forretningsforståelse og teknisk kompetence, der kommer kunderne til gavn i form af gennemtænkte- og funktionelle løsninger. exacto har ligeledes over 10 års erfaring med undervisning i Excel og VBA, samt i brug af Power Query og Power Pivot.

5-stjernede hotelomgivelser

Uddannelsen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, som ønsker at udvikle dine færdigheder i Excel. Uanset din faglige baggrund, dine ansvarsområder og din position i virksomheden, garanterer vi stort udbytte af uddannelsen.

Din deltagelse kræver ingen faglige forudsætninger, men kun et ønske om at blive ekspert til Excel. Dette fordi uddannelsens første modul giver dig en grundlæggende og dybdegående introduktion til Excel samt lærer dig de oftest anvendte funktioner og værktøjer at kende.

Eksamen og diplom

Du får inden uddannelsens moduler adgang til et e-learning materiale. Materialet, der er udviklet i samarbejde med vores Microsoft certificerede instruktører, kombinerer teoretisk viden med praktiske øvelser og kan bruges som et effektivt opslagsværk efter endt uddannelse.

Efter endt uddannelse vil du modtage et personligt uddannelsesdiplom som bevis på din deltagelse.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 19.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Mona Overskov
(5)
Jeg har deltaget på Excel uddannelsen, som var et fantastisk forløb. Hele stoffet blev introduceret vedkommende og interessant. Dette pga. underviserens fremragende evner. Klart den dygtigste underviser jeg i mit laaange liv er blevet undervist af. ... og jeg har været igennem mange efteruddannelser. :-) Super forplejning på hotellet og sød kurs...
Vis alt
Berit
(5)
Rigtig godt Excel kursus i Aarhus.
Morten Storm
(5)
Thomas er fagligt meget dygtig og formidler sin viden i et godt tempo, hvor alle kan være med. Det fungerer rigtig godt, når Thomas gennemgår de første trin i en opgave, for så at løse efterfølgende. Thomas venter til alle har fået løst eller sikret man er med :-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Excel Uddannelsen (5 moduler)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer