innerMBA – Leadership from within

Montus Business Academy, i Middelfart
Længde
6 måneder
Pris
72.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
23 januar, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 måneder
Pris
72.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
23 januar, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 


Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

En dybdegående og intens lederuddannelse, der løfter dit lederskab til næste niveau

For første gang i Danmark
Vi er vildt stolte over at kunne give ledere i Danmark mulighed for at deltage i en dybdegående og intens lederuddannelse, der løfter dit lederskab til næste niveau.

Oplever du også, at tiden er knap? At den tid, du skal bruge på dine medarbejdere, for at have fingeren på pulsen og sætte kursen, ikke er der?
Vi møder dagligt ledere, der brænder for at drive ledelse, men som ikke, trods alle gode intentioner, lykkes med det. Nogle fordi de har travlt med driften og ikke når at prioritere ledelse. Andre fordi de drukner i møder og ikke kan finde tiden til at være i den nødvendige, kontinuerlige kontakt med medarbejderne.

I en tid, hvor kravene til ledere og virksomhedsejere konstant ændrer sig, handler det at drive ledelse ikke blot om at skabe en god bundlinje. Det er nødvendigt at tilegne sig nye kompetencer for at forstå sig selv og andre bedre, i en hverdag der konstant bliver mere kompleks og krævende.

Hvad er innerMBA?
innerMBA er en helt ny lederuddannelse med fokus på, hvordan du kan blive en endnu dygtigere leder ved at kende dig selv bedre. I en verden i konstant forandring er kravene til ledere blevet skærpet. Du skal kunne bevare roen i pressede situationer, motivere andre og skabe gode resultater. På innerMBA lærer du at skabe en balance mellem de indre og ydre færdigheder. Når du lærer dig selv bedre at kende og hviler i dig selv, vil andre naturligt følge dig.

På en klassisk MBA lærer du at drive traditionel ledelse baseret på ydre færdigheder.På innerMBA lærer vi dig de indre færdigheder.Færdigheder som vil hjælpe dig med at skabe balance og meningsfuldhed i dit lederskab. Du vil få øje på nogle helt nye kompetencer, der gør at du kommer til at hvile bedre i dig selv. Du kommer til at stå stærkere som leder – ikke bare nu, men også i fremtiden.

På innerMBA lærer du:

 • Hvordan du bedst bruger dine indre ressourcer.
 • Psykologisk tryghed, der fastholder og tiltrækker medarbejdere, reducerer stress, sygefravær og mistrivsel.
 • Betydningen af kerneværdier.
 • Hvordan du skaber et velfungerende team, der trives og leverer de bedste resultater.
 • Kommunikation 2.0 – sådan bliver du endnu tydeligere.
 • Distanceledelse og kultur på tværs af lande og religioner.
 • Nøglen til at forstå og håndtere forandringer optimalt, så du undgår unødvendig modstand før, under og efter processen.
 • Indsigt i, hvad bæredygtigt lederskab er og hvordan du skaber det.

Fremtidens krav til ledere
I en verden, der konstant forandrer sig, og hvor alt sker i en hastighed, vi ikke tidligere har set, er det nødvendigt at opnå en større bevidsthed om, hvordan vi driver vores virksomheder med den rette ledelse. Dette gælder især inden for to områder:

Det første handler om personlige udvikling. Tilstedeværelse, nærvær, empati og evnen til at lytte og bevare indre ro i pressede situationer er alt sammen afgørende for at kunne lede andre. Derved opnår virksomheden succes, ikke bare på bundlinjen, men også på de parametre, som resultaterne afhænger af: trivsel, samarbejde, relationer, ansvarlighed og åbenhed.

Det andet handler om vores krav til fremtidens arbejdspladser. Den næste generation arbejder på en anden måde end i dag. De stiller langt højere krav til fleksibilitet og ønsker meningsfyldt arbejde. Det stiller nye krav til virksomheden om at leve op til andre værdier og medarbejdernes krav til bl.a. miljø og etik.

Styrk din intelligens
På innerMBA styrker du din følelsesmæssige intelligens. En intelligens, som mange forskere mener, vil blive en af de vigtigste konkurrenceparametre i fremtiden. Du får redskaber til at opnå større ro samt øget bevidsthed om, hvem du er som menneske og leder. Gennem bevidsthed vil du få adgang til dine indre ressourcer og styrker, så de tydeligt skinner igennem i dit lederskab. Du vil også opnå en større gennemslagskraft og mere personlig power.

Kort sagt vil innerMBA styrke dit indre lederskab og give dig ny viden, indsigt og redskaber, som både du og din virksomhed vil få stor glæde af.

Opbygning

innerMBA består af 7 intense uddannelsesdage fordelt over 6 måneder. 4 af dagene afholdes som internater med i alt 2 overnatninger. De resterende 3 undervisningsdage afholdes som enkeltdage.
For at opnå det største udbytte forventer vi stor personlig involvering og interessen for personlig udvikling med fokus på dig, teamet og den virksomhed, hvor dit ledelsesansvar gør en forskel.

Program

Modul 1 - dag 1: Indre lederskab
Modul 1 - dag 2: Centrering & autencitet - hjerte og hjerne
Modul 2 - dag 3: Værdier - dit kompas til det indre lederskab
Modul 3 - dag 4: Exceptionelle Teams
Modul 4 - dag 5: Emotional intelligens - det stærkeste ledelseskort på hånden 
Modul 5 - dag 6: Sammen står vi stærkest!
Modul 5 - dag 7: Manifestation af vision

Uddannelsens undervisere

På uddannelse undervises der af Sagar Constantin og Birger Norup.

Sagar Constantin har en dyb psykologisk viden og erfaring. Hun formår at omsætte kompleks viden om mennesket til letanvendelige redskaber og undervisning. Hun har hjulpet talrige ledere og virksomheder i udvikling og er desuden forfatter til syv bøger. Sagar har derudover været virksomhedsejer i 23 år. I sin første virksomhed havde hun ni ansatte og har undervist og holdt foredrag i ind- og udland igennem alle årene. Hun har gennemført flere store udviklingsforløb med ledere og virksomheder og har udviklet både kurser og uddannelser, som har kørt over længere perioder. På DR og TV2 stod hun i spidsen for dele af produktioner, såsom OL i Sydney, Tour De France og flere dokumentarprogrammer.

Birger Norup er en yderst alsidig underviser og foredragsholder, der spænder fra neuroforskning til hvad, der virker, når vi åbner munden og forsøger at kommunikere klart. Med humor og effektiv indlæring kan Birger få kompleks viden omsat til praktisk adfærd. Han skaber en psykologisk indsigt, der gør, at det indlærte reelt resulterer i en gavnlig adfærdsændring – ikke blot for én selv, men også for de mennesker, vi omgås. Birger er uddannet kommunikations- og persontypologimentor, samt uddannet i hjerneintegration og Prevention and Relationship Enhancement Program med fokus på kommunikation og konfliktløsning. Birger underviser på målrettede firmakurser for større virksomheder og mindre SMV’er. Inspirator og underviser på DMJX’s kreative kommunikationslinje. Derudover har Birger udviklet Will-management, som er et projekt- og ledelsesværktøj, hvor viljekraft er det gennemgående fundament. Har været leder af egen virksomhed i udlandet i 7 år og skabt innovative opstartsprojekter og eksekveret dem igennem de seneste 30 år.

Afholdelsessted
Uddannelsens 4 internatdage afholdes i naturskønne omgivelser på Sinatur Hotel & Konference på Fyn, hvor der er rig mulighed for frisk luft, enestående udsigt og kulinariske oplevelser. De resterende 3 dage afholdes også i grønne omgivelser nær Storkøbenhavn med inspirerende kursusfaciliteter og delikat dagsforplejning.

Alle undervisningsdage varer fra kl. 8:30 – 16:00. Dagene starter med registrering, morgenmad og networking kl. 8:30, og undervisningen starter kl. 9:00.

Undervisningen foregår på dansk, og der kan forekomme flere undervisningsvideoer mellem modulerne på engelsk.

Sundhedsanalyse
I en af ugerne under forløbet bliver deltagerne udstyret med en kropsbåren aktivitetssensor, der bruges til kliniske forskningsprojekter. Her samler vi data, der lægger fundament for en motiverende sundhedsanalyse med sundhedsekspert Lotte Arndal. Dette gøres for at se, hvordan deltagerne administrerer egen energi. Ligeledes vil alle deltagere få udleveret en HRV-sensor til måling af hjerterytmevariabilitet, som giver et billede af, hvordan deltagernes indre forbindelse mellem hjerne og hjerte er, og hvordan negativ stress kan modstås. 

Vi håber at se dig på vores innerMBA!

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

23 januar, 2024

 • Holdundervisning
 • Middelfart

22 august, 2024

 • Holdundervisning
 • Middelfart
 • Dansk

Målgruppe

innerMBA er for dig, der gerne vil løfte dit lederskab til det næste niveau:

 • Du er klar til at investere i dig selv for at blive en endnu bedre leder og menneske.
 • Du vil gerne lære at lede på tværs af generationer og på distancen, og ved at de nye generationer kræver ny indsigt.
 • Du vil gerne øge din tillid til andre og være bedre til at delegere ansvar.
 • Du har modet til at blive klogere på dig selv og se indad. Du er klar til at udfordre dig selv og udvikle dig. 
 • Du vil gerne have større følgeskab og højne motivation og engagement i dit team. 
 • Du vil gerne være i bedre kontakt med dig selv, hvile mere i dig selv og skabe balance mellem dit arbejdsliv og privatliv 

Uanset din situation og baggrund møder vi dig der, hvor du er og guider dig til en større selvforståelse og bevidsthed.

Det er ikke en forudsætning at have en MBA for at deltage.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Pris

Prisen for innerMBA'en er 72.000 kr. ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning og overnatning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om innerMBA – Leadership from within
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Montus Business Academy
Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Styrk dine personlige kompetencer

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret