Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Anvendt økonomi

UCN act2learn
4 dage
Dansk
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg
0 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Anvendt økonomi - Lær at styre økonomien

Har brug for redskaber til at styre økonomien i forbindelse med drift eller udviklingsprojekter eller at få et overblik over markedssituationen, når det gælder efterspørgsel, konkurrence og omkostninger? Så er faget Anvendt økonomi et oplagt valg for dig.

Dit udbytte af akademimodulet Anvendt økonomi

Du får indsigt i teorier, som du kan anvende sammen med metoder inden for investering, finansiering og økonomistyring og at udarbejde resultat-, likviditets- og balancebudgetter.

Du bliver også rustet til at vurdere konsekvenserne ved ændringer i budgettet.

  • Investering og finansiering
  • Økonomistyring


Økonomisk støtte til efteruddannelse

Du kan få op til 10.000 kr. fra Omstillingsfonden om året? Til og med 2021 kan du således få helt op til 40.000 til din efteruddannelse på UCN act2learn.

Det eneste du skal gøre, når du tilmelder dig et akademifag er at skrive i kommentarfeltet, at du søger omstillingsfonden, samt sende os ’Tro og love’ erklæringen, hvor du bekræfter, at:

  • Er faglært eller ufaglært
  • Er i job
  • Ikke er selvstændig

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, der arbejder med virksomhedens økonomi og gerne vil have den fulde styring og overblik over markedssituationen. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontant act2learn for yderligere information. 

Pris

Prisen for dette akademimodul er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Sofiendalsvej 60
9200

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Anvendt økonomi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: