Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv faglært inden for handel, salg

IBC Kurser - International Business College
Længde: 0 dage
Kursustype: Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)
Sted: Fredericia, Kolding, Sønderborg, Tønder, Aabenraa
Uddannelsens hjemmeside: Link

Bliv faglært inden for handel, salg

Dette tilbud er interessant for dig, der har mere end 2 års erfaring med handel, salg/Business to Business, men som ikke har uddannelsen som faglært inden for specialet handel, salg. Du arbejder eller har arbejdet med salg inden for BtB. Du ønsker nu at styrke dine kvalifikationer med det formål at blive faglært inden for specialet handel, salg på en hurtig og kompetent måde.

Yderligere detaljer


digitale kurser ibc

E-LÆRINGSKURSER

Dette er et e-læringskursus, hvor du selvstændigt arbejder med opgaver, tekster og videomateriale på en computer. E-læring foregår uafhængigt af et hold, derfor kan du tage kurset på de dage som passer dig. Du kan tage e-læringskurset på IBC i Aabenraa, Fredericia, Kolding, Sønderborg og Tønder. Når du tager kurset hos IBC, så er der en konsulent til stede, som kan hjælpe med spørgsmål til e-læringsplatformen.

Pris

Der er gratis kaffe og the i IBCs café hele dagen. Maden på IBC er en oplevelse, og du har mulighed for at købe morgenmad, frokost og eftermiddagskage i caféen. Se mere om IBC caféen

Faglærte og ufaglærte får tilskud.
Pris fra DKK ,-

Reserver din plads gratis og uforpligtende

Dit forløbs varighed og indhold vil afhænge af din realkompetencevurdering. Kontakt vores vejledere for yderligere informationer og vejledning.

Hvis du er ledig skal bevillingen til forløbet gå gennem jobcentret.

IBC Innovationsfabrikken

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding


Forløbet

Forløbet

Forløbet/undervisningen indeholder de fag og emner, der skal sikre, at du er klædt på til at kunne afslutte med en fagprøve. Uddannelsen starter altid med en realkompetencevurdering og en uddannelsesplan, der afdækker, hvilke forløb du har brug for, for at opnå faglært status.

På forløbet får du værktøjer til at

  • Strategisk planlægning
  • Salgsanalyse
  • Kalkulationer
  • Markedsføring og konkurrencestrategier
  • Handlingsparametre
  • Push og Pull strategier
  • Markedsanalyse

Undervisningen og varighed

Undervisningen og varighed

På IBC kan uddannelsesforløbet planlægges, sådan at du følger Hovedforløbets planlagte skoleophold, eller du kan blive tilmeldt et undervisningsforløb i vores digitale læringscenter - se film om IBCs digitale læringscenter her. Du har også mulighed for at kombinere de to tilbud.

Når du vælger at følge Hovedforløbets planlagte skoleophold vil uddannelsesforløbet vare mellem ½ til 1 ½ år. I det digitale læringscenter kan du starte den dag, der passer dig, og du kan afvikle alle specialefag over kort tid - svarende til det antal dage, der er afsat til faget. Alt efter din uddannelsesplan vil uddannelsen inden for specialet handel, salg tage fra 7 - 20 uger.

Kort beskrivelse

Uddannelsen som handelsassistent giver dig viden om markedsføring, kundeadfærd, konkurrence, kommunikation, budgettering og præsentationsteknik.

Hvad er e-læring på ibc?

Hvad er e-læring på IBC?

Se filmen om IBC’s e-læring, som giver dig fleksibilitet til at tage kurser, når det passer dig. E-læringskurser tages i vores lokaler på IBC i Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv faglært inden for handel, salg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer