Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring

Cphbusiness
3 år
Deltid
Åben uddannelse
København
Startdato: Vinter (uge 6) og sommer (uge 36) - København

Akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring

Akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring

Økonomi og ressourcestyring - akademiuddannelse for dig, der vil arbejde med økonomi og regnskab

Vil du gerne have en karriere, hvor du får mulighed for at være med til at sikre, at en virksomhed hele tiden har de fornødne økonomiske ressourcer til at kunne fungere optimalt? Så kan du vælge at tage en akademiuddannelse inden for økonomi og ressourcestyring.

Formål

Med en akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring bliver du uddannet til at kunne varetage en lang række job, der relaterer sig til virksomheders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Indhold

Du vil under uddannelsen blandt andet tilegne dig viden om, hvordan det er muligt at tilpasse en virksomheds ressourcer i forhold til dens aktiviteter. Uddannelsen vil desuden lære dig om de forhold, danske virksomheder skal forholde sig til i relation til den øgede globalisering og handel med virksomheder i udlandet samt de krav, det stiller til virksomhedens økonomi- og ressourcestyring.

Akademiuddannelsen i økonomi og ressourcestyring er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som udbydes på deltid. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med ét fag pr. semester.

Optagelse

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring
    eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

   

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Eksamen er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i næstfølgende eksamenstermin.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Videreuddannelsesmuligheder på Cphbusiness. Cphbusiness har en bred vifte af fag, uddannelser og kurser rettet mod både virksomheder og privatpersoner. På Cphbusiness kan du videreuddanne dig og få styrket din faglighed med opdateret viden og nye kompetencer – ved siden af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.