Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 94
1
2
3
4
5
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Tag din HD 1. del online og skab en fleksibel hverdag med plads til det hele!

HD1 er en fleksibel, erhvervsøkonomisk diplomuddannelse for dig, der ønsker et godt fundament til at forstå og drive en virksomhed. Den erhvervsøkonomiske uddannelse fokuserer bl.a. på forretningsadministration, ledelse og strategi. Som HD1 studerende opnår du en solid forståelse af, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan du kan lede dem bedst muligt. HD1 uddannelsen giver dig mulighed for at specialisere dig i flere områder inden for erhvervslivet.

Indhold på en HD 1. del 

Indledningsvist opnår du viden om grundelementerne i erhvervsøkonomi og organisationsteori i forhold til at drive en virksomhed. Du etablerer dermed grundlæggende forretningsmæssige og organisatoriske kompetencer, der sætter dig i stand til at identificere og analysere erhvervsøkonomiske problemstillinger og dermed træffe beslutninger i forskellige forretningsmæssige sammenhænge.

Uddannelsen berører også juridiske emner relateret til virksomheden og hvordan eventuelle juridiske udfordringer kan undgås. Samtidig arbejder du med relationen mellem samfundsmæssige forhold, der kan påvirke virksomheden og din evne til at løse opgaver i virksomheden.

Tæt på afslutningen af din uddannelse skal du begynde at vælge valgfag. Valgfagsudbuddet tilpasses løbende, så de blandt andet tager fat i helt aktuelle tendenser i samfundet og på arbejdsmarkedet.

På det sidste semester skriver du dit afsluttende projekt. Det er din erhvervsøkonomiske ”svendeprøve”, hvor du bringer dine opnåede kompetencer i spil og laver et sammenhængende projekt, der både teoretisk og metodisk velfunderet behandler en praksisnær problemstilling i en virksomhed.

Læs HD1 online og styrk din værdi på arbejdsmarkedet

Struktur

Vælger du at tage din HD1 online, kan du strukturere din hverdag med stor fleksibilitet. Du har også mulighed for at afvikle uddannelsen i dit eget tempo alt efter hvad der passer ind i din hverdag.

Hvorfor læse din HD1 online?

Med en HD1 får du de færdigheder og værktøjer, du har brug for at blive en succesrig leder og beslutningstager på tværs af brancher og virksomheder. Følgende er en række fordele ved at tage din HD1 online:

  • Fleksibilitet: Du har større mulighed for at balancere studiet med arbejde eller andre faktorer som f.eks. familieforpligtelser. Dermed har du også større selvstændighed og kan arbejde i dit eget tempo.
  • Større udvalg af kurser: Studerende har ofte adgang til et større udvalg af kurser online, herunder kurser, der måske ikke er tilgængelige lokalt.
  • Nem læring: Med HD1 online kan du nemmere vende tilbage til undervisningen og genafspille det faglige indhold igen og igen. 

Finansiering

I visse tilfælde kan du lave en aftale med din arbejdsgiver der kan betale for din HD1 da du ville studere sideløbende med dit fuldtidsarbejde. På samme tid anses HD1 ofte som en form for professionel udvikling af medarbejdere. Derfor er det også en slags investering for da medarbejderne får aktuel og relevant uddannelse samt færdigheder, der kan hjælpe med støtte virksomhedens mål og strategier.

Følgende er blandt de fordele der er ved at medarbejdere tager en HD-uddannelse:

  • Større kompetencer: Medarbejdere kan opnå nye færdigheder og kompetencer, der kan støtte deres karriereudvikling og øget værdi for virksomheden
  • Større motivation: Medarbejdere oplever øget motivation i takt med deres egen faglige udvikling
  • Bedre retention: Når medarbejdere føler sig værdsatte og har mulighed for at videreudvikle sig, er det mere sandsynligt at de bliver i virksomheden på længere sigt

Vælger du at tage din HD1 online, kan du også balancere dit arbejde og studiet med større fleksibilitet. Hvis du synes, at det lyder spændende med en online HD1 kan du med fordel læse mere om dine forskellige muligheder her på siden.