Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HD2 - International Business online

CBS – HD
Startdatoer
Online
Opstart efterår 2019 
66.000 DKK
Opstart forår 2020 
66.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Tag din HD2 International Business online

Online studiet er for dig, der ikke har mulighed for at være fysisk tilstede til undervisning på CBS. Det kan være, fordi du bor langt fra CBS, har et travlt arbejdsliv eller ikke kan forene arbejde og familie med et almindeligt studie.


Online undervisning giver dig...

  • fleksibilitet (undervisning uafhængigt af tid og rum)
  • mobilitet i arbejdslivet (med mulighed for uddannelse ved siden af)
  • interaktion og feedback i undervisningen (fra medstuderende og undervisere)
    faglighed og effektive pædagogiske metoder

Sådan foregår undervisningen

På HD i International Business online har du mulighed for at deltage i ugentlige virtuelle forelæsninger. Forelæsningerne gennemføres via Adobe Connect og giver dig mulighed for aktivt at engagere dig i undervisningen. De virtuelle forelæsninger på det online studium finder sted samme tidspunkt hver uge og streames så du efterfølgende har mulighed for at tilgå dem. Du er som studerende på online også altid velkommen til at deltage i forelæsninger der afholdes på fremmøde studiet.

Det online studium er karakteriseret ved en projektorienteret tilgang. Du får mulighed for løbende at arbejde med studiets temaer gennem den ugentlige Peergrade opgave. Peergrade opgaven bygger på et peer to peer review system der er med til at skabe et interaktivt studiemiljø og sikrer dig en høj grad af løbende personlig feedback.

På det online studium er udprøvninger overvejende projektbaserede og giver dig fleksibilitet til at arbejde med temaer eller problemstillinger der er særligt relevante for dig. Der er i forbindelse med projektbaserede opgaver tilknyttet vejledning.

Samlet forløb eller enkeltfag

Du kan gennemføre HD2 International Business online på de normerede to år, hvis du følger et samlet forløb. Er du derimod interesseret i at tage uddannelsen over en længere periode end de normerede to år, har du også mulighed for at tilmelde dig International Business online som enkeltfagsstuderende.

Eksamen i udlandet

Der er intet behov for fysisk tilstedeværelse i forbindelse med udprøvninger forbundet med studiet. Undtaget er dog det mundtlige forsvar af den afsluttende hovedopgave. Denne kan dog gennemføres virtuelt efter CBS' gældende regler for fjerneksaminationer.

Job & karriere

Uddannelsen giver dig gode karrieremuligheder 

HD2 International Business vil kvalificere dig til at udfylde ledelsesmæssige, analytiske og specialistfunktioner i internationale virksomheder og organisationer. Som det mest internationalt orienterede HD-studium i Danmark, giver HD2 International Business på CBS dig særlige karrierefordele både internationalt og i Danmark.

CBS - Kvalitet og udvikling

CBS har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste mange år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetencebehov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetencer.

Pris

Pris pr. semester: 16.500 kr. - i alt for alle fire semestre: 66.000 kr. 

Prisen for HD-uddannelsen dækker: 

  • Undervisning
  • Vejledning
  • To eksamensforsøg pr. fag

Derudover er der udgifter til bøger.

Om udbyderen

CBS - HD uddannelsen

HD-uddannelsen på CBS

Copenhagen Business School (CBS) er et internationalt universitet, der forsker og underviser i erhvervsøkonomi og erhvervshumaniora. Vi er en af de største business schools i Europa og samarbejder med universiteter og virksomheder i både ind- og udland. CBS har Danmarks...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CBS – HD

Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om HD2 - International Business online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: