Find din CBS efteruddannelse

Uddan dig på Copenhagen Business School

Flere og flere voksne efteruddanner sig i dag. Det kan enten være, fordi de skifter branche og har brug for nye kompetencer, eller fordi de eksisterende kompetencer skal finpudses og videreudvikles. 
Viser 1-20 af 147
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 147
1
2
3
4
...
8

CBS Efteruddannelse - Vælg mellem en HD, MBA eller Master

Vores arbejdsmarked i dag er dynamisk og foranderligt. Der er forventninger til, at vi konstant udvikler os og er motiveret til at opnå nye faglige kompetencer. Der er derfor flere og flere, der vælger at efteruddanne sig for at udvide sit faglige repertoire og opbygge et stærkt CV. 

Nedenfor kan du læse om 3 former for efteruddannelser, som alle tilbydes på Copenhagen Business School. 

CBS Efteruddannelse - Vælg mellem en HD, MBA eller Master

Hvad er en HD-uddannelse?

En HD-uddannelse er en erhvervsøkonomisk efteruddannelse målrettet til dig, der er i gang med en karriere og ønsker at styrke dine faglige kompetencer - måske med henblik på at skifte karriere eller job.

Uddannelsen svarer til en bacheloruddannelse, men HD-uddannelsen er anderledes opbygget og tilbyder en anden fleksibilitet end tilsvarende bacheloruddannelser.

HD-uddannelsen er opdelt i to forløb: HD 1. del og HD 2. del.

  • HD 1.del er en erhvervsøkonomisk grunduddannelse, som giver dig et teoretisk og metodisk fundament, der danner grundlag for specialiseringen på 2. del. 

  • HD 2. del er en specialistuddannelse, hvor du uddyber og specialiserer dig indenfor et særligt fagområde. CBS tilbyder ni forskellige studier på HD 2. del. 

En HD-uddannelse tager som udgangspunkt 4 år at gennemføre, men der er mulighed for at forlænge studiet, hvis du ønsker det, da HD også udbydes som enkeltfag. Hvis du blot ønsker at udvikle dine faglige kompetencer inden for ét specifikt fagområde, kan det derfor være en mulighed at undersøge, om du blot skal tage et enkelt fag fremfor hele uddannelsen.  

HD-uddannelser er ikke SU-berettiget, og uddannelsen skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads. Du kan læse mere om de konkrete priser på uddannelsestedets hjemmeside. 

Indhold

Undervisningen på HD-uddannelser består af en kombination af forskningsbaseret og erhvervsrettet teori. Du vil båd blive undervist af lektorer fra Copenhagen Business School og eksterne undervisere, så du er sikret, at undervisningen er relevant og matcher den aktuelle virkelighed på arbejdsmarkedet. 

Der vil være en del gruppearbejde, idet der er et ønske om at bruge de studerendes erfaringer og meninger, fordi det tilfører en mere praktisk dimension i kontrast til den teoretiske del.

Gruppearbejde er desuden vigtigt, fordi det forbedrer dine evner til at samarbejde, lytte og diskutere. Det er kompetencer, som du kan bruge, når du skal indgå og arbejde i teams i erhvervslivet. 

Undervisningsformer

Undervisningsformen for HD-uddannelser er typisk meget fleksibel, idet den ligger uden for normale arbejdstider. Det kan være eksempelvis være om aftenen eller i weekenden. Du vil derfor have mulighed for at arbejde sideløbende med, at du tager uddannelsen. 

Derudover tilbydes den samme undervisning på flere tidspunkter i løbet af ugen, så du selv kan vælge, hvilke dage der passer dig bedst og strukturere din hverdag. 

CBS er endda i fuld gang med at implementere Blending Learning, som består af en kombination af fremmødeundervisning og onlineundervisning. Det betyder, at dele af undervisningen kan tages online, hvilket giver mere fleksibilitet, idet du kan studere hjemmefra eller alternativt fra udlandet. 

Adgangskrav

Der er specifikke adgangskrav til HD 1.del og HD 2. del.

HD-uddannelsen er ikke betinget af uddannelsesloftet. Det betyder, at du godt kan tage en HD, selvom du er allerede har afsluttet en bacheloruddannelse på tilsvarende niveau. 

Hvad er en MBA? 

MBA er en meget anerkendt lederuddannelse, som oprindeligt blev udviklet på Harvard Business School. I dag udbydes MBA-uddannelsen også på Copenhagen Business School, som er højt rangeret på listen over de bedste business schools i verden. 

MBA uddannelsen er primært opbygget af erhvervsøkonomiske fag, og du opnår og udvikler kompetencer inden for strategisk planlægning, økonomi, HR og personlig ledelse. 

Uddannelsen er estimeret til en varighed på 2 år og kræver, at du har mindst to års erhvervsrelevant erfaring. 

MBA-uddannelser er ikke SU-berettiget, og uddannelsen skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads.

Hvad er en Master?

Master-uddannelsen er til dig, der allerede har en uddannelse, men har lyst til at læse videre og udvikle dine faglige kompetencer. Copenhagen Business School udbyder en variation af Master-uddannelser, som består af relevant teori kombineret med praktiske eksempler, som ruster dig til at tackle de udfordringer, du kan møde i dit arbejdsliv. 

Copenhagen Business School tilbyder 5 forskellige Master-uddannelser: 

  • Master of Business Development 
  • Master of Management Development 
  • Master of Public Administration
  • Master of Public Governance
  • Master i Skat 

Du kan tage en Master på 2 år og som deltidsstudie, hvilket giver dig fleksibilitet til at passe et arbejde ved siden af studiet.  

Master-uddannelser er ikke SU-berettiget, og uddannelsen skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen