Masteruddannelser

Master of Business Development

CBS - Master, i Frederiksberg
Længde
Vælg enkeltfag - eller en hel uddannelse på 2 - 6 år
Pris
195.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Vælg enkeltfag - eller en hel uddannelse på 2 - 6 år
Pris
195.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Master of Business Development
Master of Business Development

Uddannelsen for dig, der brænder for at skabe nye, innovative løsninger og vil tage ansvar for at løfte og udvikle forretningen - for dig, der vil mere.

Hvad er en MDB?

En Master of Business Development er en efteruddannelse for dig, der brænder for at udvikle, skabe og lede. Uddannelsen er fokuseret omkring forretningsudvikling, og er målrettet medarbejdere i den private sektor. En fuld MBD består af grundkurser, kernekurser, valgfrie kurser og et afsluttende masterprojekt, og du har stor fleksibilitet til selv at bestemme, hvordan din uddannelse skal opbygges.

Fleksibilitet er et nøgleord for vores masteruddannelse i forretningsudvikling. Om du vil tage et enkelt kursus, flere kurser eller hele uddannelsen er helt op til dig. Og vil du tage flere kurser på et senere tidspunkt, har du også mulighed for det.

MBD er både for den enkelte, der drømmer om at efteruddanne sig inden for ledelse, digitalisering, strategi og forretningsudvikling, og for virksomheder, der ønsker at tilbyde opkvalificering af en eller flere medarbejdere.

Målgruppe

MBD er en del af en offentlig uddannelsesinstitution. Derfor har vi nogle adgangskrav, du skal opfylde for at kunne tage kurser hos os. 

Heldigvis har vi kun to af kriterier: 

  • Du skal minimum have én videregående uddannelse på bachelor- eller diplomniveau.
  • Du skal minimum have to års relevant erhvervserfaring efter endt adgangsgivende uddannelse. Din erfaring kan eksempelvis komme fra markedsrettede organisationer inden for salg og marketing, økonomistyring, finansiering, ledelse, logistik eller HR. 

Sproglige færdigheder i engelsk svarende til gymnasialt B-niveau anbefales, da størstedelen af vores undervisningsmateriale er på engelsk - dog kræver vi ikke et certifikat på det. 

Fag

Vi har designet en fleksibel efteruddannelse, hvor vi leverer byggeklodserne til dig. Uddannelsen består af grundkurser, kernekurser, valgfrie kurser og et masterprojekt, som du sammensætter på din helt egen måde. Vi anbefaler dog, at du starter med et af vores grundkurser, der udgør uddannelsens fundament.

Pris

På MBD tager du din uddannelse ét kursus ad gangen og betaler kun for de kurser, du er tilmeldt.

En fuld uddannelse bestående af 60 ECTS koster i alt 195.000 kr. ekskl. udgifter til bøger og evt. hotelophold.

Priser  

Grundkurser: 5 ECTS - 18.000DKK ekskl. hotelophold

Kernekurser: 5 ECTS - 18.000DKK

Valgkurser: 3/6 ECTS - 10.500 DKK/21.000 DKK        

Masterprojekt: 12 ECTS - 24.000 DKK