Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Når vi berøres af vores klienters traumer

Kempler Instituttet
3 dage
Åben uddannelse
Hillerød
5.075 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Kursus med fokus på egen-omsorg

Hvad har arbejdet med andre menneskers eksistentielle problemer, tab og traumer gjort ved dig personligt, privat og i din rolle som professionel behandler? På dette kursus gennemgår vi nyere viden om sekundær traumatisering og udbrændthed, og du vil få lejlighed til at reflektere over, hvad arbejdet med andre menneskers lidelser over tid har gjort ved dig personligt og privat.

Hos Kempler Instituttet er vi erfarne undervisere og konsulenter, og vores uddannelser kan fuldt ud tilgodese efterspørgsel, viden, kompetencer og intervention i familie- og relationsarbejde. Alle tilknyttede undervisere har - udover mange års erfaring fra offentlige og private virksomheder- mindst tre års relevant videreuddannelse.

Hvad indebærer dette kursus?

Mange behandlere har gennem deres arbejdsliv akkumuleret belastende, forvirrende og angstvækkende oplevelser, som de stadig bærer med sig og aldrig har fået ordentligt bearbejdet. På dette kursus får du:

  • mulighed for at arbejde med aktuelle eller nylige sager, som i særlig grad har påvirket dig følelsesmæssigt
  • indblik i, hvilke mestringsmekanismer hver enkelt har tendens til at bruge, når klientens smertefulde situation eller liv går tæt på os følelsesmæssigt
  • indblik i de udviklingsmuligheder, der ligger i arbejdet samt, hvordan man hver for sig og sammen kan forstærke og udnytte de berigende muligheder mødet med klienterne indebærer
  • mulighed for at arbejde med, hvordan du kan vedligeholde og udvikle en kollegial og egen-omsorg i arbejdet

Formen vil i overvejende grad være superviserende. Udover nogle få oplæg vil der blive arbejdet i plenum og mindre grupper omkring ovenstående. Du skal således være indstillet på at arbejde meget personligt på dette kursus.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle professionelle hjælpere, der gennem deres arbejde engagerer sig følelsesmæssigt i deres klienter, f.eks. pædagoger, psykologer, psykoterapeuter, socialrådgivere, sygeplejersker og læger.

Praktisk om dette kursus

Kurset forløber over 3 dage og kan også udbydes som arbejdspladskursus.

Inden kurset forudsætter vi, at du har læst Susanne Bangs bog: RØRT, RAMT OG RYSTET, Gyldendal 2002.

Pris

Prisen for dette kursus er 5075,00 kr. pr. deltager.

Om udbyderen

Kempler Instituttet

Uddannelser med fokus på relationskompetencer

Kempler Instituttet udbyder en bred vifte af relevante kurser og workshops, der har til mål at uddanne og efteruddanne professionelle i arbejdet med relationskompetence. Vi tilstræber, at familier, kursister og kunder får udviklet nye kompetencer, og at disse er implementerede...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Kempler InstituttetFå information

Udfyld formularen for mere information om Når vi berøres af vores klienters traumer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.