Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Metakognitiv terapi i almen praksis

CEKTOS
2 dage
Kursus
Landsdækkende, Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online
8.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lev mere tænk mindre

I en travl hverdag, er der mange, også læger og psykologer, der bekymrer sig om emner som f.eks. patient-tilfredshed, økonomi, styrelsen eller familien. Hvis disse tanker ender i over-tænkning kan det gå ud over livskvalitet og nattesøvn. I værste fald kan overtænkningen resultere i diagnoser som angst og depression

På dette 2 dages introduktionskursus på Dragsholm Slot vil du få indblik i metakognitiv terapi og hvordan denne effektive metode kan anvendes i almen praksis. Dette giver dig indsigt i en helt ny tankegang, til stor gavn for dig selv og dine patienter.


Dit udbytte af kurset

Dette kursus vil give dig indsigt i den metakognitive model, og du får konkrete redskaber, der gør dig i stand til at styre de mekanismer, der er drivkraft for psykiske symptomer såsom stress, træthed, uro og søvnbesvær både for dem selv og deres patienter.

Formålet med dette kursus er at lære dig, at for megen tænkning / grublerier er forklaring på mange psykiske problemer og dertil, hvordan du kan ændre på dette.


Indhold på kurset

Ved hjælp af en struktureret manual på ca. 10 sessioner á ca. 30 min. Lærer du hvordan du bedst mulig kan støtte dine patienter i at komme ud af overtænkningen og ind i livet igen. Forskningen viser at metakognitiv terapi varigt kan færdigbehandle f.eks. Stress, Angst, PTSD, OCD og depression for 70-80% af klienter

Internatkursus 2 dage hvor undervisningen vil bestå af oplæg, instruktion og øvelser i metoden. Der indgår ingen meditation og deltagerne forventes ikke at afsløre intime detaljer, for at profitere at forløbet.

Kursets underviser

Psykolog ph.d. Pia Callesen, klinikchef med doktorgrad fra Manchester Universitet (UK) med forskning i metakognitiv terapi og forfatter til bestsellerbøgerne LEV MERE TÆNK MINDRE og GRIB LIVET-SLIP ANGSTEN fra Politikens Forlag.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til læger, psykologer og andet sundhedsfagligt personale med lyst til at reducere egen stress og evt. andre psykiske reaktioner på livets udfordringer samt optimere mentalt overskud og velvære.

Pris

Prisen for dette kursus er 8.500 kroner. 

Prisen inkluderer frokost, kaffe mm. og middag med vin inden overnatning på Dragsholm slot.

Om udbyderen

CEKTOS

Meta-Kognitive terapiuddannelse og kurser hos CEKTOS

I CEKTOS har vi specialiseret os i metakognitiv terapi af psykiske lidelser hos børn, unge og voksne. Vi forsker i behandlingsmetoder, udgiver bøger, uddanner fagpersoner og behandler en bred vifte af klienter ved hjælp af metakognitiv terapi. Hos CEKTOS tilbyder vi den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CEKTOS

Amagerbrogade 114, 1
København


Få information

Udfyld formularen for mere information om Metakognitiv terapi i almen praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: