2 dages Introduktion til metakognitiv terapi for læger og psykologer

CEKTOS, i København
Længde
2 dage
Pris
7.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Pris
7.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

2 dages Introduktion til metakognitiv terapi for læger og psykologer


Metakognitiv terapi er en helt ny retning indenfor psykologien der på kort tid hjælper folk til at afhjælpe psykiske lidelser som f.eks. angst, depression, PTSD og OCD. Metoden er også meget velegnet til at forebygge, at personer der står overfor en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.

 KOS’en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser og forskningen viser at klienter får kontrol over KOS’en på ca. 8-10 timers metakognitiv terapi. Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom (Det kognitive opmærksomgedssyndrom – KOS) som består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier.


Indhold og dit udbytte af kurset

Kurset er en intensiv introduktion til Metakognitiv terapi. Du vil blive præsenteret for teori, øvelser og video-demonstrationer, så du får et godt indblik i hvordan du kan bruge metoden i din hverdag og med den målgruppe du arbejder med. Herudover introduceres forskellige cases, skemaer og modeller.

Efter endt kursus vil du have opnået en grundlæggende viden om Metakognitiv terapi, og have teori og praktisk erfaring, der gør dig kvalificeret til at bruge metoden i din hverdag og med den målgruppe du arbejder med. 


Kursets underviser

Underviser Tina Bihal er uddannet, autoriseret psykolog og har desuden den officielle 2-årige metakognitive certificeringsuddannelse fra MCT-Institute og metodens grundlægger Adrian Wells.

Tina har gennemført dusinvis af CEKTOS metakognitive gruppeforløb i København og mange andre byer.

Målgruppe

2 dages intro-dagene henvender sig til fagpersoner som læger, psykologer, psykoterapeuter og andre som ønsker introdukton til en ny metode indenfor psykologien.

Pris

Prisen for dette 2 dages introkursus er 7.000 kroner. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 2 dages Introduktion til metakognitiv terapi for læger og psykologer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CEKTOS
Amagerbrogade 114, 1
København

Meta-Kognitive terapiuddannelse og kurser hos CEKTOS

I CEKTOS har vi specialiseret os i metakognitiv terapi af psykiske lidelser hos børn, unge og voksne. Vi forsker i behandlingsmetoder, udgiver bøger, uddanner fagpersoner og behandler en bred vifte af klienter ved hjælp af metakognitiv terapi. Hos CEKTOS tilbyder vi den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret