Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar om metakognitiv terapi

CEKTOS
1 time
Webinar
Online
100 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Webinar om metakognitiv terapi

Fredag den 3. april 2020, kl. 9-10 afholder Cektos psykologerne Anne Stærk og Pia Callesen et online webinar om metakognitiv terapi.

Metakognitiv terapi gør lige nu sit indtog over hele verden med overbevisende resultater hvor ca. 70-90% bliver fri for angst, depression, PTSD og OCD.

Foredraget tager afsæt i den metakognitive teori og metode og du vil som deltager blive præsenteret for helt konkret viden og redskaber til, hvordan du selv at styre dine bekymringer og grublerier – og derved får mere overskud, glæde og livskvalitet i hverdagen.


Teorien bag metakognitiv terapi

Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom - det kognitive opmærksomgedssyndrom, KOS. Det består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier. KOS’en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser og forskningen viser, at klienter får kontrol over KOS’en gennem cirka 8 til 10 timers metakognitiv terapi.


Undervisere på webinaret

Cand.psych.aut. Anne Stærk og Cand.psych.aut. Pia Callesen er begge specialister i psykoterapi.

Pia har en doktorgrad fra Manchester Universitet med den metakognitive ophavsmand Professor Adrian Wells som supervisor. Hun er forfatter til bestseller-bøgerne Lev Mere Tænk Mindre samt Grib Livet Slip Angsten fra Politikens Forlag. 


Webinarets opbygning

Du vil modtage et link før webinaret starter.  Webinaret bliver optaget, så hvis du skulle blive forhindret, så kan du se det efterfølgende.

Med din tilmelding vil du som bonus automatisk modtage vores nyhedsbrev.  
Dette kan til enhver tid afmeldes hvis du ønsker det.

Målgruppe

Foredraget er for alment interesserede, fagpersoner, privatpersoner, foreninger og virksomheder. Men alle er velkomne til at deltage!

Pris

Prisen for webinaret er 100 kroner. 

Om udbyderen

CEKTOS

Meta-Kognitive terapiuddannelse og kurser hos CEKTOS

I CEKTOS har vi specialiseret os i metakognitiv terapi af psykiske lidelser hos børn, unge og voksne. Vi forsker i behandlingsmetoder, udgiver bøger, uddanner fagpersoner og behandler en bred vifte af klienter ved hjælp af metakognitiv terapi. Hos CEKTOS tilbyder vi den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CEKTOS

Amagerbrogade 114, 1
København


Få information

Udfyld formularen for mere information om Webinar om metakognitiv terapi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: