Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Psykologi og terapi

Lær hvordan du hjælper andre mennesker

Med en uddannelse eller kursus inden for psykologi eller terapi, lærer du at sætte dig ind i andre menneskers følelser, og forstå hvordan disse bedst muligt kan hjælpes. Psykologi kan bruges både på en arbejdsplads og i det personlige liv. 

Psykologi kan være et fremragende redskab i erhvervslivet, særligt hvis du arbejder tæt på livet af andre mennesker. Det lærer dig at sætte dig ind i hvorfor mennesker føler hvad de gør, og på denne måde opnå en større sympati og forståelse. 

I gennem kurserne og uddannelserne på denne side kan du få indblik i den kognitive psykologi, som omhandler erkendelsesprocesser. Disse processer er relateret til individets tanker, og de erfaringer individet har tilegnet sig. Den kognitive psykologi er en anerkendt gren inden for psykologien og bliver benyttet af mange psykologer. Som leder eller terapeut kan den kognitive psykologi give dig indblik i den kognitive læring og derigennem en række værktøjer til din dagligdag.

Kurserne og uddannelserne på denne side omhandler blandt andet pædagogisk psykologi, familieterapi, arbejdspsykologi, psykosocialt arbejder og meget mere. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen