Naturligt lederskab med hesten som værktøj

Basen Kompetencecenter, Landsdækkende
Længde
3 dage
Pris
24.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
14 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
24.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
14 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

14 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • Danmark

Kursusbeskrivelse

Naturligt lederskab med hesten som værktøj

Med et effektivt program, som vil bringe dig langt på kort tid og afklare vigtige og selvvalgte spørgsmål i dit lederskab, får du med kurset ”Naturligt lederskab med hesten som værktøj” åbnet for nye sider af dit personlige lederskab med en uforglemmelig og utraditionel oplevelse i den storslåede natur på Læsø.

I samarbejde med erhvervspsykolog Mette Møller, udbyder vi som noget helt nyt dette utraditionelle 3-dages lederkursus på Læsø, hvor der åbnes for sanserne og gøres plads til refleksioner og indsigter på nye måder i en kreds af ledere, der ligesom du selv har ansvar for nogle af Danmarks mest specialiserede opgaver for udsatte børn og unge.

Den kropslige dimension i ledelse er traditionelt overset i klassisk lederudvikling.

Heldigvis er der en stigende interesse for at forstå kroppens potentiale i forhold til lederskab og at bruge heste som værktøj til det formål. I England og USA er hesteassisteret lederudvikling allerede en anerkendt metode, mens den endnu ikke er så udbredt i Danmark.  Du behøver derfor hverken at have erfaring med heste eller en særlig interesse i heste, da de fleste kursister aldrig har haft med heste at gøre før. Det er heller ingen hindring hvis du er lidt utryg ved heste, det er faktisk mest almindeligt for kursisterne og vil i denne sammenhæng endda kunne gavne din læring.

Heste er fintfølende væsener, og derfor kan de levere en præcis og ærlig feedback til dig næsten før du selv er bevidst. Hesten lyver ikke og de fordømmer ikke, men tilbyder dig et anderledes møde med dig selv og kan derfor gøre dig opmærksom på nye aspekter af dit lederskab. Du erfarer pointerne på din egen krop og får ad den vej en større bevidsthed om din egen indvirkning i en positiv retning, og idéer til hvordan du kan forstærke særlige potentialer i dit eget  lederskab

I et fællesskab af nysgerrige og nytænkende ledere fra din egen branche, kan du her stoppe op og få konkrete inputs til ledelsesmæssige problemstillinger, med pointer både fra din egen virkelighed og fra andres, som du vil kunne huske og tage med dig.

Kurset vil samlet set hjælpe dig til at få klarhed i tanker, sjæl og krop og styrke din evne til at skabe overblik og agere hensigtsmæssigt i komplekse sammenhænge med høje menneskelige krav, som er branchens kendetegn.

Du bærer denne kropslige erfaring og erindring med dig fra Læsø til din daglige praksis og bestyrker derved dit lederskab med ny klarhed og retning, selv i vanskelige tider.

Form


Undervisningen består af oplæg, træning, drøftelser, oplevelser, sparring og feedback. Naturen inddrages på forskellige måder. Du kommer til at arbejde såvel i gruppe som individuelt, og der er mulighed for egen tid til refleksion og restitution.

Du skal medbringe praktisk tøj, der passer til vejret, ikke mindst praktiske sko.

Udbytte af kurset

  • Indsigt og større tydelighed i din ledergerning
  • Klarhed – indadtil og udadtil
  • Træning i at lede med nærvær og intention
  • Præcis og hjælpsom feedback
  • Kropslig forankring af dine indsigter
  • Større bevidsthed om egne potentialer
  • Inspiration fra lederkolleger
  • Et ekstra gear, du kan omsætte til ledelse i kompleksitet

Om Mette Møller
Mette har 25 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling herunder 15 års erfaring med hesteassisterede ledelseskurser. Hun er cand. psych., specialistgodkendt og supervisor i ledelses- og organisationspsykologi og forfatter til bøger om kreativitet, innovation og professionel intuition i ledelse. Mette er stifter og medejer af konsulenthuset Mette Møller Erhvervspsykologi og medejer af det tværfaglige konsulentfællesskab key2see.

Pris

Prisen for denne uddannelsen er 24.800 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Naturligt lederskab med hesten som værktøj
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Basen Kompetencecenter
Strandboulevarden 122
2100

Specialister i børn & unge med særlige behov

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret