Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Har du passion for at hjælpe andre mennesker? 

Så er en uddannelse inden for NLP Psykoterapi måske noget for dig!

Psykoterapi er en metode til at hjælpe mennesker med at bearbejde og løse problemer, der kan forringe deres livskvalitet. Det kan være problemer som angst, depression, stress, relationsproblemer, eller andre psykologiske udfordringer. Et NLP (Neuro-Linguistic Programming) psykoterapi kursus kan hjælpe dig med at forstå dig selv og din tankegang bedre, samt give dig værktøjer til at udvikle dig selv både professionelt og personligt.

Psykoterapeut

Hvad er NLP Psykoterapi? 

NLP psykoterapi er kendt for at være en meget respektfuld form for terapi, der tager hensyn til den enkeltes personlige situation og unikke behov. Som psykoterapeut hjælper du dine klienter med at finde sine egne svar og løsninger, snarere end at give råd eller fortælle dine klienter, hvad han eller hun skal gøre.

NLP psykoterapi kategoriseres som en korttidsterapi, da det typisk kan afsluttes på få sessioner i modsætning til psykoanalysen som er kategoriseres som langtidsterapi. Dette skyldes, at NLP psykoterapi fokuserer på at identificere og ændre de bagvedliggende årsager til et problem, snarere end at undersøge fortiden i dybden.

Hvad lærer man på en NLP Psykoterapeut uddannelse? 

På et NLP psykoterapeut kursus lærer du at anvende teknikker og metoder fra NLP i psykoterapeutisk sammenhæng. Dette kan inkludere at lære om kommunikation, rapport, og metoder til at hjælpe dine klienter med at ændre tankegang, følelser og adfærd for at opnå positive ændringer. Kurset kan også omfatte træning i at opbygge en terapeutisk alliance med klienterne, at undersøge deres ressourcer og årsager til problemet, og at anvende NLP teknikker til at hjælpe dem med at finde og implementere løsninger. Uddannelsen kan ydermere også omfatte en komponent af supervision, hvor du kan få feedback på dit arbejde og lære at anvende teknikkerne i en klinisk kontekst.

Uddannelsen strækker sig over fire år og foregår på deltid, og du har derfor rig mulighed for at have både fuldtidsarbejde samt et familieliv ved siden af uddannelsen. 

Hvor kan man læse til NLP Psykoterapeut? 

Der findes et par stykker af institutioner, der tilbyder kurser inden for feltet NLP. Hertil kan du også tage forskellige kurser inden for NLP såsom eksempelvis: 

  • NLP Psykoterapeut
  • NLP Councelor 
  • NLP Master Practitioner 
  • Hyonoterapeut og NLP Practitioner 

Kurserne udbydes i flere forskellige byer i Danmark: 

  • København 
  • Århus 
  • Allerød

Derudover har du også mulighed for at tage et online kursus eller en uddannelse med fysisk fremmøde. 

NLP Psykoterapi i erhvervslivet

Som uddannet NLP Psykoterapeut kan du også anvende dine kompetencer i erhvervslivet. Klar kommunikation og relationskompetencer er vigtige faktorer for at opnå succes i en organisation. Det er en nødvendighed for at kunne kommunikere effektivt med kolleger, ledere og kunder, og det kan have en direkte indvirkning på bundlinjen. Ved at have klar kommunikation kan man undgå misforståelser, reducere konflikter og øge samarbejdet og produktiviteten i organisationen. Relationskompetencer er også vigtige, da det er gennem relationer, at man kan opbygge tillid, skabe loyalitet og fastholde kunder.

En dybdegående erfaring med forandringsprocesser er en nyttig ressource i enhver organisation. Det er en kompetence at kunne håndtere og navigere i komplekse og ofte uforudsigelige ændringer, og at kunne hjælpe andre med at gøre det samme. Det kan omfatte evnen til at identificere og forstå årsagerne til ændringer, at kunne implementere effektive løsninger og at kunne håndtere modstand mod ændringer. Denne viden og erfaring kan bidrage til at gøre organisationen mere robust og i stand til at håndtere fremtidige udfordringer.

Derfor er der altid et behov for medarbejdere såvel som ledere, der kompetent kan samarbejde med mennesker. Disse kompetencer kan bidrage til at skabe en positiv og produktiv arbejdskultur, øge effektiviteten og skabe loyalitet og engagement hos medarbejderne.

Synes du, at NLP Psykoterapi lyder spændende og som noget for dig, så kig listen igennem ovenfor og find dit kursus! 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen