Supervisor uddannelse for pædagoger og sundhedspersonale

Dansk NLP Institut, i København (+1 lokationer)
Længde
12 dage
Pris
21.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
12 dage
Pris
21.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

2 september, 2024

  • Holdundervisning
  • København

9 september, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus

Kursusbeskrivelse

Supervisor

Supervisor uddannelse for pædagoger og sundhedspersonale

Mennesker, der arbejder med mennesker bliver udsat for psykisk belastning hver eneste dag. Som professionel supervisor har du både faglig viden inden for et bestemt fagområde og kompetencer, der gør dig i stand til at aflaste og modvirke belastningen på arbejdspladsen.

Dit udbytte med uddannelsen

En supervisor tilbyder et rum til refleksion, hvor supervisand leverer indhold fra det der sker i dagligdagen i det fagområde som supervisanden befinder sig i. Eksempelvis inden for coaching, psykoterapi, ledelse, undervisning, borgerservice m.m. Samtidig gør uddannelsen som supervisor dig i stand til at understøtte de forskellige lærings- og udviklingsprocesser, der finder sted på arbejdspladsen både på individ- og gruppe niveau.

Supervisor uddannelsen bliver gennemført over seks moduler af to dages varighed. Selve uddannelsen finder sted i Dansk NLP Institut i Aarhus eller København. Vi godtager minimum 8 og max 15 deltagere på hvert hold. 

Vil du gerne blive bedre til at hjælpe andre med deres faglige- og personlige udvikling, når de står overfor problemstillinger som du har en særlig viden og erfaring indenfor? Vil du uddanne dig som supervisor og få kompetencer til at hjælpe andre med deres udvikling?

Formål med supervision

Med en supervisor uddannelse bliver du bedre til at aflaste og modvirke belastninger hos mennesker, der arbejder med mennesker. Du kan bla. være med til at hjælpe andre med at bearbejde arbejdsrelaterede belastninger. Det kan fx være en medarbejder, der har været vidne til eller har været udsat for en traumatisk oplevelse på arbejdspladsen.

Er du selv eller ´n af dine medarbejdere uddannet supervisor, så får du i din virksomhed en ressourceperson, som giver effektiv feedback, og som samtidig kan håndtere stress hos medarbejdere, der i dagligdagen er udsat for forskellige slags belastninger. En proces som igangsættes inden presset udvikler dig i negativ retning.

Din virksomhed får dermed ledere og medarbejdere, der er mere fleksible og robuste.

Målgruppe

Supervisor uddannelse er for dig, der ønsker at aflaste og modvirke belastninger hos mennesker, der arbejder med mennesker. Ligeledes henvender uddannelsen sig til dig, som gerne vil understøtte menneskers læringsproces ved at vende psykisk belastning til læring.

Uddannelsen er særlig for dig, som eruddannet coachellerpsykoterapeut. Men også undervisere og socialarbejdere kan med fordel anvende færdighederne inden for supervision. Disse faggrupper har nemlig det til fælles, at de er i kontakt med mennesker hver eneste dag.

Mennesker forholder sig stort set ens til frustrationer, smerte og eksistentielle udfordringer uanset hvilket fagområde, man repræsenterer. Forskellen på at være supervisor inden for det ene område, frem for det andet, er at denne supervisor har en særlig viden og erfaring inden for netop det fagområde, som denne repræsenterer. Hvordan man forholder sig til de udfordringer, man bliver mødt med hver eneste dag, er stort set det samme.

Video

Pris

Uddannelsen koster 21.900 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Supervisor uddannelse for pædagoger og sundhedspersonale
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dansk NLP Institut
Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret