Organisationsudvikling i et HR-perspektiv

KEA - Københavns Erhvervsakademi
3 måneder
Akademiuddannelser
Hellerup
9.990 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge KEA - Københavns Erhvervsakademi?

Statsanerkendte efteruddannelser med ECTS-point

Undervisere med praktisk erfaring fra erhvervslivet

Vægt på læring, du kan bruge med det samme - vi kombinerer teori og praksis

Kursusbeskrivelse

Organisationsudvikling i et HR-perspektiv

Arbejder du med HR og oplever forandringer i din organisation? Har du brug for kompetencer til at håndtere de udviklingsorienterede situationer, der kan opstå?

Lær at håndtere de udviklingsorienterede situationer, der kan opstå for HR-funktionen ifm. organisationsudvikling

Modulet sætter dig i stand til at kunne deltage i organisationens udviklingsrettede faglige og tværfaglige samarbejde med en professionel HR-tilgang samt kunne byde fra og til på opgaver vedr. organisationsudvikling og forandringsprocesser.

Med dette modul vil du – på basis af organisatorisk diagnose og bevidst anvendelse af metoder og redskaber – kunne gennemføre udviklings- og forandringsprocesser, der skaber værdi for virksomheden.

Du vil – i en struktureret sammenhæng – kunne udvikle egen HR-praksis i arbejdet med organisationsudvikling og forandringsprocesser.

Dit udbytte

 • Du lærer at anvende centrale metoder og redskaber til organisationsudvikling.
 • Du lærer at vurdere praksisnære problemstillinger, der relaterer sig til behov for udvikling og forandring og på basis heraf opstille løsningsmuligheder, f.eks. i form af konkrete ledelseskoncepter.
 • Du lærer med et fagligt udgangspunkt at kunne drøfte og formidle praksisnære problemstillinger vedr. udvikling og forandring med samarbejdspartnere i organisationer.
 • Du lærer at kunne præsentere organisatoriske samarbejdspartnere for relevante forslag til handling, der fremmer udvikling i organisationen.
 • Du lærer at vurdere samt byde dig til og sige fra på opgaver vedr. organisationsudvikling og forandringsprocesser.
 • Du lærer i en struktureret sammenhæng at kunne udvikle egen HR-praksis i arbejdet med organisationsudvikling og forandringsprocesser. 

Undervisningsform

Undervisningen tilrettelægges sådan, at der tages hensyn til dine muligheder for at kombinere uddannelse med arbejde.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske problemstillinger, som du kan relatere til dit job. Det betyder, at du kan udvikle dig i dit professionelle arbejdsliv, samtidig med du læser på uddannelsen. Du vil opdage, at du kan bygge oven på din egen erfaring, opdage nye vinkler sammen med medstuderende og ikke mindst anvende din nye viden straks, du er tilbage på jobbet.

I undervisningen tages der udgangspunkt i din virkelighed og inddrager læsestoffet, sådan at vi kan byde ind med HR-perspektiver i organisationsudviklingen og levere konkrete metoder til arbejdet. Du vil i stor grad blive inddraget i undervisningen gennem spørgsmål, dialog, cases og gruppearbejder. Hjemmeopgaver vil også indgå aktivt i undervisningen.

Målgruppe

Modulet henvender sig dig, der arbejder med HR, men ønsker at blive klædt på til at arbejde som HR professionel, der er med til at sikre kvalitet og udvikling i såvel HR som virksomheden. Modulet er også relevant for konsulenter, ledere samt andre der arbejder med forandrings- og udviklingsprocesser i organisationer.

Det er obligatorisk og knytter sig til Akademiuddannelsen i HR.

KEA anbefaler, at du tager dette modul EFTER du har taget 2 valgfrie moduler. KEA anbefaler ydermere, at du tager dette modul som det FØRSTE af de 3 obligatoriske moduler, KEA har på Akademiuddannelsen i HR.

Eksamen og diplom

Modulet afsluttes med en mundtlig prøve på baggrund i en individuel synopsis og med ekstern censur og bedømmelse efter 7-trins skalaen. Synopsen (omkring 4 normalsider) indgår i en helhedsvurdering som en del af bedømmelsen.

Der opnåes 10 ECTS.

Pris

Prisen for modulet er 9.990 kroner eksl. moms. 

Om udbyderen

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Organisationsudvikling i et HR-perspektiv
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

KEA - Københavns Erhvervsakademi

Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup

Adgangskrav

Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:

 • Relevant uddannelsesbevis eller svendebrev
 • CV med minimum to års relevant erhvervserfaring

Relevant uddannelse

 • En gennemført erhvervsuddannelse
 • Grunduddannelse for voksne
 • Gymnasial uddannelse
 • eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau.

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Organisationsudvikling i et HR-perspektiv

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.