Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Digital projektledelse (diplom)

KEA - Københavns Erhvervsakademi
5 uger
Diplomuddannelser
Hellerup
9.650 DKK ekskl. moms

Digital projektledelse (diplom)

Digital projektledelse

Digital projektledelse

Der er guld for enden af god digital projektledelse. Digitale projekter fejler af to årsager, og begge dele kan undgås med en smule planlægning, en hel del kreativitet, og den rette fokus.

Dit udbytte

Modulet Digital Projektledelse ruster dig til at håndtere problematikkerne i digitale projekter. Du lærer at værdisætte dit projekt, så du bliver i stand til at prioritere dine kræfter på de ting, der skaber det mest omkostningslette projekt med den højest mulige værdi for både kunde og egen forretning.

Med en pragmatisk tilgang introduceres du til både klassiske og nye planlægningsværktøjer, til viden om digital produktionsproces, viden om international produktion og kommunikationen mellem de mange, forskellige interessenter.

Vi kommer også til at kigge på, hvordan dit projekt implementeres i virkeligheden. Så det fungerer efter hensigten fra dag et.

Indhold og form

På Digital Projektledelse kommer vi vidt omkring og gennemgår alle relevante værktøjer, du kan få brug for, fra dit projekt begynder, til det er afleveret. Undervejs arbejder vi med både de hårde, analytiske sider af projektledelse, men også de bløde sider som motivation, konflikthåndtering og lederstil. I overskrifter ser uddannelsens forløb således ud:

  • Introduktion til digital projektledelse, projektforståelse og kravspecifikation
  • Planlægning og opstart af projekter
  • Vandfald eller Scrum?
  • Forretningsforståelse som nøgle til gode projekter
  • Styring af ledelse af projekter, herunder konflikthåndtering
  • Implementering og afslutning af projekter

Undervisningen gennemføres som en kombination af holdundervisning, forelæsning, workshops, gruppearbejde, øvelser, refleksioner og større gruppeopgaver. Tilrettelæggelsen af undervisningen tager udgangspunkt i relevant erhvervspraksis og anvendt teori.

Digital projektledelse slutter med en eksamen, hvor der skal skrives en synopsis. Den skal tage udgangspunkt i en selvvalgt case og problemstilling fra egen virksomhed. Og resultatet skal være brugbart efterfølgende i den pågældende virksomhed.

Målgruppe

Projektledere, kontaktfolk, dialogue managers og koordinatorer - både erfarne og mindre erfarne – der gerne vil styrke deres projektledelsesevner på den digitale front.

Video

Optagelse

For at blive optaget på Diplom i Digital Konceptudvikling skal du opfylde et af følgende adgangskrav:

  • En relevant erhvervsakademiuddannelse, fx multimediedesigner, e-designer, datamatiker eller markedsføringsøkonom
  • En relevant akademiuddannelse
  • En relevant bachelor- eller professionsbacheloruddannelse i fx HA, økonomi og it eller en uddannelse til folkeskolelærer eller journalist

Derudover skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført uddannelse.

Pris

Prisen for dette modul er 9.650 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

KEA - Københavns Erhvervsakademi

Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
MARIA MAJ LARSEN, MAGASIN DU NORD

Deltagelsen i Digital projektledelse har givet gode håndgribelige værktøjer, som jeg nemt kan bruge i hverdagen til at styrke mine projekter.

Læs mere