Diplomuddannelser

Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Længde
2-3 år
Næste startdato
Kontakt udbyder Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2-3 år
Næste startdato
Kontakt udbyder Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Bliv virksomhedens digitale go-to person

Mangler du en mere effektiv tilgang til din virksomheds digitale strategi, og har du brug for konkrete værktøjer, faglig sparring og et frisk pust til den digitale vision?

Diplomuddannelsen i Digital Konceptudvikling klæder dig på til både nutidige og fremtidige digitale udfordringer. Kom med på holdet af marketingfolk, webudviklere og e-commerce konsulenter, der tager en fuld diplomuddannelse i Digital Konceptudvikling – og bliv klædt på til nutidige og fremtidige digitale udfordringer.

Uddannelsen i Digital Konceptudvikling er for dig, der arbejder med markedsføring, medier og kommunikation og gerne vil være på forkant med den digitale udvikling.

Dit udbytte

Målet er at tilføre deltagerne den nyeste viden indenfor det digitale område samt teoretiske værktøjer til at analysere og optimere indsatsen indenfor det enkelte område og implementere det i egen profession og virksomhed. På den måde vil virksomheden få en medarbejder, der kan puste nyt liv i den digitale strategi.

Indhold og opbygning

Du får en bred digital profil og konkrete redskaber til at favne alle facetter af den digitale markedsføring – lige fra de kreative og konceptuelle elementer til de mere strategiske og forretningsmæssige områder, der skaber værdi for forretningen.

Diplomuddannelsen består af en række selvstændige moduler, der hver især afsluttes med en mundtlig eksamen. Alle moduler er tilrettelagt, så de kan tilpasses og optimere på deltagerens egne problemstillinger i det daglige arbejdsliv.

Modulerne kan tages enkelvist eller kombineres til en fuld diplomuddannelse. Fælles for alle moduler er, at underviserne er specialister, der samtidig arbejder med emnerne i praksis i det danske og internationale erhvervsliv.

Uddannelsen er bygget op omkring 3 obligatoriske moduler og en række valgfag, som du frit kan sammensætte, så uddannelsen matcher lige netop dine behov og karriereønsker bedst muligt. 

KEA

KEA

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder

  • Holdundervisning
  • Hellerup

Målgruppe

På bureau: Kontaktfolk, projektledere og konceptudviklere, der vil have en stærkere digital baggrund, den nyeste viden samt metoder til at samarbejde med både kolleger og kunder.

I virksomheder: Marketingansvarlige, projektledere og e-commerce ansvarlige, der ønsker at skabe bedre resultater med digitale aktiviteter og gerne vil være bedre klædt på til samarbejdet med eksterne leverandører.

Optagelse

For at blive optaget på Diplom i Digital Konceptudvikling skal du opfylde et af følgende adgangskrav:

  • En relevant erhvervsakademiuddannelse, fx multimediedesigner, e-designer, datamatiker eller markedsføringsøkonom
  • En relevant akademiuddannelse
  • En relevant bachelor- eller professionsbacheloruddannelse i fx HA, økonomi og it eller en uddannelse til folkeskolelærer eller journalist

Derudover skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført uddannelse.

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering.

Pris

Prisen for diplomuddannelsen i digital konceptudvikling varierer alt efter, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen.

Udtalelser

LARS MILBÆK, STUDERENDE, DIPLOM I DIGITAL KONCEPTUDVIKLING

Nu har jeg gennemført to fagmoduler på uddannelsen. Fælles for dem begge har været dygtige og inspirerende undervisere, spændende gæstelærere og engagerede medkursister.

SUSANNE FASTING, KOMMUNIKATIONSCHEF I SERVICEFORBUNDET. STUDERENDE PÅ DIPLOM I DIGITAL KONCEPTUDVIKLING

Højt fagligt niveau. Derfor er flere af mine medarbejdere nu også i gang med uddannelsen.

MORTEN KRØLL, STUDERENDE, DIPLOM I DIGITAL KONCEPTUDVIKLING

De faglige diskussioner i klassen er super inspirerende, og det er med til at skabe et godt netværk blandt os på holdet.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Diplomuddannelse i digital konceptudvikling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
KEA - Københavns Erhvervsakademi
Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret