Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Modul
Diplomuddannelser
Landsdækkende
Startdato: Løbende opstart - Danmark

Digital kommunikation

Diplommodul - Digital kommunikation

Vil du lære, hvordan du skal planlægge din virksomheds kommunikationsløsninger på digitale platforme, så du kan skabe brugervenlige webdesigns og webtekster med målet om at forbedre dine kunders oplevelse af virksomheden?

Fagligt indhold 

Med viden om de centrale kommunikations- og medieteorier til analyse af den digitale kommunikation lærer du at vurdere relevans, potentialer og konsekvenser af digitale kommunikationsformer i relation til forskellige virksomheds- og organisationstyper.

Du bliver introduceret til de æstetiske, kommunikative og designorienterede principper for web-produktion, herunder Storytelling, usability, troværdighed på nettet og interkulturel fortolkning, som du kan bruge i dit arbejde med indholdsproduktion og kommunikation på de digitale platforme.

Du får viden om:

  • kommunikationsteoriens centrale begreber og metoder relateret til bevægelsen fra analog til digital kommunikation
  • communities, herunder udvikling af værdi på digitale platforme for virksomhedens kunder og interessenter
  • digital kommunikation målrettet interkulturel formidling
  • udvikling af strategier for digital kommunikation i organisationen
  • de etiske, rettighedsmæssige og juridiske forhold ved kommunikation på nettet og digitale platforme: Persondataloven, politikker for sociale medier i organisationer m.m.

Dit udbytte af modulet

Efter modulet Digital kommunikation kan du se potentialer og faldgruber ved brugen af sociale medier i virksomhedskommunikation og derved udvikle din virksomheds strategier for kommunikation på digitale platforme.

Du bliver i stand til at planlægge kommunikationsopgaver på digitale interne og eksterne platforme, bl.a. skabelsen af communities, monitorering af omtale og dialog på sociale medier m.m., mens du fortsat udvikler virksomhedens kommunikationsløsninger på digitale platforme.

Modulet hører under den Merkantile diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Digital kommunikationer et retningsspecifikt modul under retningen Kommunikation.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, som vil opgradere dine kompetencer inden for digital kommunikation med fokus på udvikling af virksomhedens organisatorisk kommunikation.

Pris

Kontakt kursusudbyderen for information om prisen for diplommodulet i Digital kommunikation.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Seebladsgade 1


Få information

Udfyld formularen for mere information om Digital kommunikation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.