Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Erhvervsakademi Aarhus
2 år
Deltid
Diplomuddannelser
Århus
Startdato: Start forår og efterår - Århus

Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Diplomuddannelse i Århus - Styrk dine kompetencer inden for konceptudvikling

Diplomuddannelse for dig, der arbejder med marketing og kommunikation

En diplomuddannelse i digital konceptudvikling ruster dig til at arbejde mere effektivt med digital strategi, online markedsføring og til at optimere på online service og e-handel. Uddannelsen er målrettet mod dig, der arbejder med markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Med en diplomuddannelse i digital konceptudvikling får du dokumentation for dine digitale kompetencer og frisk inspiration gennem de nyeste digitale trends.

Få en digital vision med hjem til din virksomhed og styrk din karriere

Med uddannelsen kan du optimere din digitale forretning. Du skaber bedre brugeroplevelser. Du skaber værdi på tværs af platforme - for både virksomhed og kunder.

Som virksomhed får du en medarbejder, der efter hvert modul kommer hjem med frisk inspiration, der omsættes til værdi for kunderne. 

Skab balance i karrieren med en diplomuddannelse

Med diplomuddannelsen i digital konceptudvikling bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse, som er på niveau med en bacheloruddannelse. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse.

Undervisere med brancheerfaring

Underviserne på uddannelsen har mange års erhvervserfaring fra branchen, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Med uddannelsen får du også unikke muligheder for at sparre og udvide dit netværk, da dine medstuderende også arbejder inden for markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Uddannelsens indhold og opbygning

Diplomuddannelsen i digital konceptudvikling giver dig kompetencer, der svarer til en bacheloruddannelse. Uddannelsen består af 3 obligatoriske fag, 6 valgfag og en afsluttende opgave. Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point.

Du kan tage hele diplomuddannelsen, eller du kan vælge de enkelte fag som selvstændige kompetencegivende forløb.

Tager du hele uddannelsen samlet, kan du gøre det på 2 år. Det vil betyde, du skal deltage i undervisning ca. en gang ugentligt i perioderne august-december og februar-juni. I det sidste semester af studiet skriver du afgangsprojekt.

Obligatoriske fag

 • Cross media concepts (5 ECTS)
 • Digital projektledelse (5 ECTS)
 • Videnskabsteori og metode (5 ECTS)

Valgfag

 • Customer Relationship Management (CRM) og loyalitetsprogrammer (5 ECTS)
 • Digital marketing (5 ECTS)
 • Content marketing (5 ECTS)
 • Forretningsforståelse og digital strategi (5 ECTS)
 • Customer insight (5 ECTS)
 • Digitalt design - med særligt fokus på UX (5 ECTS)

Afgangsprojekt

 • Afgangsprojekt - Digital konceptudvikling (15 ECTS)

Adgangskrav

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i digital konceptudvikling, skal du have gennemført en relevant uddannelse mindst på niveau med:

 • En erhvervsakademiuddannelse
 • En videregående voksenuddannelse (VVU), også kaldet en akademiuddannelse

Ud over den adgangsgivende uddannelse skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring, sideløbende med, eller efter du har gennemført din adgangsgivende uddannelse.

Individuel kompetencevurdering

Hvis ikke du opfylder adgangskravene kan du få vurderet, om din uddannelses- og erhvervserfaring kan sidestilles med formelle kompetencer som beskrevet i uddannelsens fagbeskrivelse og bekendtgørelse.

Anerkendelse kan gives i form af:

 1. Adgang til optagelse på uddannelse, hvis du søger ind uden at opfylde de fastsatte adgangskrav, og det vurderes, at dine erfaringer kan sidestilles med adgangskravene eller dele heraf
 2. Bevis for dele af uddannelsen eller hele uddannelsen, hvis du søger om optagelse, og du i forvejen har fag, som kan sidestilles med fagmoduler på uddannelsen

Praktiske oplysninger

Der tilmeldes og betales pr. fag à 6.600 kr inklusiv fuld forplejning. Dertil kommer udgifter til bogindkøb. Prisen for afgangsprojektet er 15.200 kr. 

Erhvervsakademi Aarhus

Uddannelse i Århus - HR, kommunikation, ledelse og meget mere

Efteruddannelse og kurser ved Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Finans Indkøb og logistik Innovation, produktudvikling og produktion Informationsteknologi, softwarekonstruktion og webdesign Kommunikation og formidling Laboratorie- og bioteknologi Ledelse og HR Retail Salg og markedsføring Skatter og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

Telefon: +45 7228 6000
www.eaaa.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: