Akademiuddannelser

Coaching og konflikthåndtering

Længde
4 måneder
Pris
7.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 måneder
Pris
7.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge KEA - Københavns Erhvervsakademi?

Statsanerkendte efteruddannelser med ECTS-point

Undervisere med praktisk erfaring fra erhvervslivet

Vægt på læring, du kan bruge med det samme - vi kombinerer teori og praksis

Kursusbeskrivelse

Coaching og konflikthåndtering

Coaching og konflikthåndtering

Står du og mangler værktøjer til at håndtere konflikter i din organisation? Vil du gerne blive klogere på dine medarbejderes individuelle relationer og forstå, hvorfor og hvordan konflikter opstår?

Bliv skarp på at lede gennem coaching og konflikthåndtering

Gennem dette fagmodul vil du at udnytte muligheden i konflikter og uenigheder til at udvikle en organisation gennem ved at coache og håndtere konflikter på individ-, team-, afdelings- og organisationsniveau.

Du vil lære at vurdere konflikter og finde de mest effektive løsningsmuligheder samt forstå, hvordan  ændringer af arbejdsgange og -processer kan føre til konflikter. Dertil får du  redskaber til at forhandle samt mediere og løse konflikter ved at coache parterne, både individuelt og i grupper.

Desuden lærer du at forstå følelsesmæssig intelligens, individuelle relationer, samt hvordan og hvorfor konflikter opstår. Du vil efter fagmodulet være i stand til at løse  hverdagens udfordringer og konflikter gennem coaching, så du kan udvikle din organisation.  

Dit udbytte

Færdighederne, som du får, kan du bruge lige fra det individuelle niveau til hele organisationen. De udgør altså en betydelig udvidelse af din ledelsesprofil.

  • Du lærer at anvende og kombinere de teorier, modeller og værktøjer, der knytter sig til coaching i forbindelse med konflikthåndtering på individ-, team-, afdelings- og organisationsniveau
  • Du bliver klædt på til at vurdere praksisnære problemstillinger, der involverer coaching og konflikthåndtering og lærer at vælge relevante løsningsmodeller
  • Du får en forståelse for, hvordan justering af arbejdsgange og -processer kan føre til problematikker og organisatoriske konflikter
  • Du får redskaber til at håndtere konflikter succesfuldt og til at udnytte muligheden i konflikten til at udvikle din organisation

Undervisningsform

Undervisningen foregår primært som klasseundervisning, hvor underviser gennemgår fagstoffet. Klasseundervisningen efterfølges af opgaver, cases og øvelser, som understøtter stoffet.

Da fagmodulet har et praktisk udgangspunkt, er det vigtigt, at du deltager aktivt i undervisningen. Du kommer til at dele dine egne erfaringer, både i plenum og i forbindelse med gruppearbejde.

KEA - Efteruddannelse

KEA - Efteruddannelse

Målgruppe

Fagmodulet er målrettet nye ledere og førledere, som ønsker at udvikle deres kompetencer inden for coaching og konflikthåndtering. Det kan også være attraktivt for medarbejdere, der ønsker at få en større indsigt i egen virksomhed.

Eksamen og diplom

Fagmodulet afsluttes med en mundtlig prøve kombineret med en individuel erhvervscase på højst 2 sider.

Der opnåes 10 ECTS. 

Pris

Prisen for fagmodulet er 6.500 eksl. moms. 

Udtalelser

Evaluering fra studerende på fagmodulet Coaching og konflikthåndtering

Man udvikler ikke kun sin viden på området. Man får også personlig udvikling og bliver klogere på sig selv. I sidste ende en bedre version af sig selv.

Evaluering fra studerende på fagmodulet Coaching og konflikthåndtering

Jeg har lært meget om adfærd og at min egen tilgang til konflikter kan ændres.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coaching og konflikthåndtering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
KEA - Københavns Erhvervsakademi
Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret