Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Teamkompasset

CfL
1 dag
Kursus
København
6.500 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Teamkompasset® - Sæt fokus på teammedlemmernes præferencer til at varetage specifikke roller i teamet

Teamkompasset® - kursus hos Center for Ledelse

Værktøjet og kurset Teamkompasset®  henvender sig til dig, der er medarbejder eller HR-konsulent, som arbejder professionelt med team-, lederudvikling og grupper.

For at deltage på certificeringskurset skal du være autoriseret i og har praktisk erfaring med enten Jungiansk Typeindeks (JTI), MBTI® eller andre tilsvarende jungianske værktøjer, og du skal have en grundlæggende teoretisk og praktisk erfaring med grupper/team – enten som deltager i eller som udvikler af disse.

Teamkompassets® 8 teamroller

Kurset giver dig viden om på Teamkompassets® 8 teamroller, og hvordan de danner afsæt for udvikling af team. Med Teamkompasset® som omdrejningspunkt arbejder du på kurset med typiske udfordringer for et team som samarbejde, kommunikation og relationer. Forløbet former sig dels som teoriformidling og dels som forståelses-, afklarings- og erfaringsdiskussioner.

Synliggør hvordan teammedlemmer supplerer hinanden

Teamkompasset® er en dynamisk metode, der synliggør, hvordan de enkelte medlemmer af et team supplerer hinanden. Metoden tager udgangspunkt i Jungs typologi og bygger oven på værktøjer som Jungiansk Typeindeks (JTI) eller MBTI®.

Teamkompasset® sætter fokus på teammedlemmernes præferencer til at varetage specifikke roller i teamet.

Tidligere deltagere på Teamkompasset®

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Realkreditrådet, KMD A/S, Target People, Københavns Kommune og MAN Diesel & Turbo.

Kontakt Center for Ledelse og hør mere om kurset Teamkompasset

Målgruppe

Værktøjet og kurset henvender sig til alle medarbejdere og HR-konsulenter, som arbejder professionelt med team-, lederudvikling og grupper.

Det er en forudsætning for at deltage på certificeringskurset, at du er autoriseret i og har praktisk erfaring med enten Jungiansk Typeindeks (JTI), MBTI® eller andre tilsvarende jungianske værktøjer, og at du har grundlæggende teoretisk og praktisk erfaring med grupper/team – enten som deltager i eller udvikler af disse.

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Teamkompasset

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: