Fra ESG-strategi til handling: Lær at lede den bæredygtige transformation

CfL, i København
Længde
3 dage
Pris
18.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Pris
18.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Indhold

Målet med kurset er at klæde kursisterne på til at forstå og være i stand til at arbejde professionelt og konkret med bæredygtighed/ESG. Deltagerne vil få et dybdegående kendskab til bæredygtighedsdagsordenen, og hvad er relevant at vide inden for området i dag.

På kurset vil kursisterne arbejde med deres egen organisations kontekst og dilemmaer og afslutningsvis udarbejde en handlingsplan for deres organisations videre arbejde med bæredygtighed og ESG. Kurset har særligt fokus på praksis og handling.

Forløb

Igennem et 3-dages kursusforløb, bliver du opkvalificeret til at arbejde med bæredygtighed og ESG med fokus på strategi og praktisk anvendelse. Forløbet består af lektioner, gruppearbejde, plenumdiskussioner og workshopøvelser.                       

I løbet af kurset vil du arbejde med at kortlægge og vurdere din organisations bæredygtige potentialer og endeligt udarbejde en handlingsplan for implementeringen af bæredygtighedstiltag og organisationens fremtidige arbejde hen imod en mere bæredygtig forretning.

En undervisningsdag vil bestå af teoretisk undervisning efterfulgt af relevante øvelser til at forankre din læring som dernæst vil blive oversat i din organisations kontekst, således at det bliver praksisnært og brugbart for dit videre arbejde

Dit udbytte

  • Overblik over bæredygtighedsdagsordenen: de vigtigste begreber og krav til bæredygtighed og ESG
  • Inspiration fra danske cases og indblik i, hvordan andre ledere har integreret bæredygtighed og skabt forretningsmæssig værdi
  • Konkrete værktøjer til arbejdet med bæredygtighed og ESG i din egen organisation
  • Opkvalificering af dine kompetencer inden for at skabe værdi gennem bæredygtighedsarbejdet

Din virksomheds udbytte

  • Opkvalificering af medarbejder(e) til at kunne drive de næste skridt af organisationens arbejde med bæredygtighed/ESG
  • En konkret handlingsplan for det videre arbejde med bæredygtighed og ESG i din organisation
  • Et forskningsbaseret grundlag for arbejdet med bæredygtighed og ESG
  • Konkrete værktøjer, som kan fungere som udgangspunkt for diskussioner og handlinger i organisationen

Kursusbeskrivelse

Lær at lede den bæredygtige transformation

På dette 3-dages kursus får du kompetencerne til at realisere bæredygtighedens muligheder og håndtere dets udfordringer. Du får den rette indsigt i bæredygtighedsdagsordenen og en dyb forståelse for, hvordan du kan arbejde strategisk og relevant med bæredygtighed og ESG i din organisation.

På kurset vil du få konkrete værktøjer til at arbejde med de væsentligste bæredygtighedstemaer i din organisation. Du vil få inspiration fra, hvordan andre ledere har gået til bæredygtighedsarbejdet og du vil via sparring med underviser, og dine medkursister få input til at udarbejde en konkret plan for det videre arbejde med bæredygtighed og ESG i din organisation.

Målgruppe

Uddannelsesforløbet er målrettet ledere, teamledere, projektledere, virksomhedsejere, specialister og andre med et ledelsesmæssigt ansvar i organisationer og virksomheder, som ønsker at blive endnu bedre til at integrere bæredygtighed i organisationens strategiske arbejde og kerneforretning. Dette kursus er for dig, som søger en praktisk anvendelig værktøjskasse til at arbejde med bæredygtighed og ESG.

Pris

Prisen for medlemmer er 15.900 kr. ekskl. moms, og prisen for ikke-medlemmer 18.900 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fra ESG-strategi til handling: Lær at lede den bæredygtige transformation
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret