Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jungiansk Typeindeks (JTI)

CfL
Startdatoer
København
25-08-2022 09:15 
19.900 DKK
06-10-2022 09:15 
19.900 DKK
07-12-2022 09:15 
19.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Jungiansk typeindeks

Gør forskelle til fordele – øget forståelse, bedre samarbejde, bedre resultater

Har du fokus på at optimere relationerne og samarbejdet i din virksomhed? Både det der allerede fungerer, men særligt det der kunne være bedre? Så er udviklingsværktøjet JTI – Jungiansk Typeindeks måske noget for dig og din virksomhed.

JTI giver virksomheden et fælles sprog. Det skaber en indsigt der giver ledere og medarbejdere en forståelse for sig selv og sine kollegaer. Som værktøj er JTI et middel til styrke trivsel og i sidste ende til at skabe bedre resultater.

Hver eneste medarbejder har sin egen særlige betydning i organisationen, og derfor er alle medarbejdere vigtige for at skabe et godt resultat.

Jungiansk Typeindekser et værktøj, der beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt individuelt såvel som i grupper.
Jungiansk Typeindeks giver et godt afsæt i arbejdet med personlig udvikling, ledertræning og -udvikling, teambuilding, konfliktløsning, forandringsprocesser og lignende udviklingsprocesser.

Hvad er JTI?

JTI, en forkortelse for Jungiansk Typeindeks, er et profilværktøj, der kan bruges til at kortlægge, hvilken personlighedstype man har som menneske. JTI beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt såvel individuelt som i grupper.
Kortlægning af ens JTI profil er, i virksomhedssammenhængen, både et brugbart værktøj for den enkelte medarbejder og for hele arbejdspladsen. JTI er ikke-evaluerende. Der er ikke nogen profil, eller personlighedstype, der er bedre end de andre. Fokus er udelukkende på hvordan forskelligheden skaber synergi og hvordan man bruger diversiteten konstruktivt.

Sådan forløber et kursus i JTI

Kurset i JTI hos CfL består af tre online moduler, tre dage med fysisk undervisning samt en eksamen. De tre dage med fysisk undervisning er individuelle (f.eks. 20/06 – 27/06 og 28/08).
Der afholdes løbende kurser i Jungiansk Typeindeks. Se alle datoer i toppen af siden.

De tre online moduler kan udføres i et tempo, der passer dig. Online-modulerne klæder dig på til den fysiske undervisning. Virtuelle moduler er en blanding af skriftligt materiale, filmet undervisning og præsentationer.
På de fysiske kursusdage arbejdes der mere i dybden med de ting der er gennemgået online. Vi afprøver f.eks. nogle noget af det, du er blevet introduceret til i praksis. Fordelen ved dette er, at det giver mere tid til at træne anvendelsen af JTI på de fysiske moduler.

Indhold

På vores kursus i JTI, bliver du både indført i den bagvedliggende teori og klædt på til at introducere og bruge JTI i hverdagen. Du får den grundlæggende teoretiske viden om og forståelse af Jungs typologi samt viden om, hvordan du anvender JTI som udviklingsværktøj.
Vi har særligt fokus på, at kursusdeltagerne får trænet og afprøvet værktøjet, så man har det bedste udgangspunkt for at implementere JTI, når man kommer tilbage til virksomheden. Du bliver også præsenteret for værktøjets anvendelsesmuligheder i organisationen.

Vi gennemgår blandt andet hvordan du:

•    introducerer værktøjet.
•    læser og tolker de forskellige profiler.
•    afholder individuelle tilbagemeldingssamtaler.
•    Hvordan JTI kan anvendes i JTI gruppesammenhænge

Sådan gør du

Hvordan får jeg adgang til at anvende JTI?

Du kan få adgang til at anvende Jungiansk Typeindeks ved at gennemføre certificeringskurset som beskrevet ovenfor. Som en del af certificeringskurset skal du mellem modul 2 og 3 gennemføre 4 tilbagemeldingssamtaler, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen. Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning eller Erhvervsrettet Testning for administrative hos CfL eller har modtaget tilsvarende undervisning et andet sted og har dokumentation herfor.

Målgruppe

Værktøjet og kurset henvender sig til alle personer eller HR-professionelle, som arbejder med:

•    Udviklingsprocesser
•    Personlig udvikling
•    Lederudvikling
•    Konflikthåndtering
•    Teambuilding og interpersonelle relationer
•    Forandringsprocesser
•    Karriererådgivning
•    Kommunikation

Vi har tidligere haft deltagere fra blandt andre følgende virksomheder:
•    PFA Pension
•    KMD A/S
•    Novozymes A/S
•    Trafikselskabet Movia A/S
•    SEAS-NVE Holding A/S
•    Develosofi Management
•    Jyske Bank

Video

Pris

Prisen for medlemmer er 16.900 kr. ekskl. moms, og  prisen for ikke-medlemmer er 19.900 kr. ekskl. moms.

Såfremt du ønsker at tilmelde dig Teamkompasset® samtidig med din tilmelding til JTI, vil du kunne opnå en besparelse på kr. 1.200,- pr. tilmelding. Teamkompas kurserne ligger i umiddelbar forlængelse af JTI kurserne. Ønsker du at tilmelde dig JTI og Teamkompasset® samtidig, skal du blot gøre os opmærksom på det ved din tilmelding til JTI.

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Jungiansk Typeindeks (JTI)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Camilla Munkager
God kombination af teori og praksis samt gode eksempler og øvelser fra underviserne. God variation i programmet
Jesper Kjærslund Laursen
Godt mix af teori og praktisk øvelse og en god videnskabelig fundering af teorien.
Mathias Krenzen
Gode underviser der besidder en tydelig stærk faglighed. Praksisnær undervisning og teori kombineret med gruppe/casearbejde. Det virker for mig.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Jungiansk Typeindeks (JTI)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 82 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Mette Kjøge Jakobsen, HR-konsule...

“Jeg fik meget stort udbytte af JTI-autorisationskurset både teoretisk og i praksis"

Læs mere