Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sådan skaber du psykologisk tryghed

CfL
2,5 dage
Dansk
Kursus
København
Startdato: 13-08-2022 09:00 - København
16.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Forudsætningen for innovation, effektivitet og højt performende teams er psykologisk tryghed. På dette kursus får du hjælp til at skabe fundamentet.

Alle taler om psykologisk tryghed. Harvard Business School har det på programmet, og en søgning på google vidner om emnets aktualitet. Det er der en god grund til.

Det er videnskabeligt bevist, at psykologisk tryghed er essentielt, når det kommer til at skabe velfungerende højt performende teams. Med psykologisk tryghed øges ikke bare engagementet og tilfredsheden i teams. I kølvandet følger også innovation og kreativitet og i sidste ende bedre performance.

Er du som leder eller HR-professionel i stand til at skabe psykologisk tryghed i dit team eller din organisation, vil du opleve, at den performer bedre og mere kreativt, fordi du skaber rum for en kultur, hvor nye ideer, undren, fejl og kreativitet er velkommen og bliver brugt konstruktivt.

Medarbejderne skal bruge mindre energi på at være en del af gruppen og får dermed nemmere ved at fokusere på deres konkrete opgaver og udvikling. Ledere af psykologisk trygge teams formår at skabe et fokus på fælles performance og dermed skabe resultater for teams og organisationer.

På dette kursus fokuserer vi på, hvordan man kan performe på nye måder, og hvordan vi kan effektivisere teams.  

Derudover får du redskaberne til at skabe et miljø og en kultur, hvor dine medarbejde og din organisation kan præstere bedst muligt. Vi hjælper dig som leder eller HR-professionel med at træne evnen til at kunne analysere- og vurdere psykologisk tryghed i grupper. Psykologisk tryghed medfører læring og udvikling, og det skaber i sidste ende bedre resultater i virksomheden. Det kan vi hjælpe dig med.

Indhold

Målet med kurset er at give deltagerne en forståelse for vigtigheden af psykologisk tryghed. De enkelte ledere eller HR-professionelle får et indblik i deres egen rolle i de teams, de leder, og den organisation, de er en del af. Derudover er målet at give deltagerne de rigtige værktøjer til at analysere, skabe og udvikle psykologisk tryghed.

Hvordan foregår det?

Kurset består af 2 moduler. Det første er et 2-dages modul med fysisk fremmøde, mens det sidste modul foregår virtuelt. Det virtuelle modul er med for at samle op på den læring, der har været  på kurset, når deltagerne har prøvet det, de har lært, i praksis.

På modul 1 vil der være en teoretisk del, hvor deltagerne vil få en forståelse for konceptet psykologisk tryghed og teorien bag. Derudover vil det være en praktisk del, hvor de vil øve sig i at gøre brug af teorien samt træne de forskellige teknikker.

Dit udbytte

Dit udbytte

  • Redskaber til at skabe velfungerende teams
  • Redskaber til at skabe effektivitet og innovation i teams
  • Værktøjer til at håndtere fejl og udfordringer
  • Konkrete indsatser til at videreudvikle det/de teams du leder i dag
  • Bidrage konstruktiv til den ledergruppe du selv indgår i

Din virksomheds udbytte

  • Højt performende teams, der træffer gode beslutninger sammen
  • Mere kreativitet og innovation i teams
  • Effektivitet hos medarbejderne
  • Tilpas mængde risikovillighed hos medarbejdere og i teams
  • Håndtering af fejl og udfordringer

Målgruppe

Kurset i psykologisk tryghed henvender sig til ledere eller HR-professionelle, der ønsker at udvikle og lede velfungerende teams. Både erfarne og nye ledere samt HR-professionelle, der ønsker viden om og kompetencer til at skabe og lede psykologisk trygge teams, vil få stort gavn af dette kursus.

Pris

PRIS: Medlemmer: 14.300 kr. / Andre: 16.900 kr. (ex. moms)

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sådan skaber du psykologisk tryghed
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Sådan skaber du psykologisk tryghed

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 36 evalueringer
Se alle evalueringer