Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Oplæg til Samtale

CfL
2 dage
Kursus
København
9.600 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Oplæg til Samtale - kursus i OTS personlighedstest

Oplæg til Samtale - kursus i OTS personlighedstest

Oplæg til Samtale er en personlighedstest, der afklarer kandidatens tilgang til opgaver og kolleger i relation til det aktuelle job.

På denne måde sikrer I et optimalt match til stillingen og vigtig viden om, hvilke personlighedstræk I eventuelt skal være opmærksomme på i forhold til den nyansatte medarbejder.

Formålet med kurset

Oplæg til Samtale sikrer struktur og passende indblik i kandidatens personlighed i de rekrutteringer, hvor en stor og dybdegående personlighedstest er for omfattende.

Din vej til personlighedstesten

Du skal gennemføre et certificeringskursus på 1 + 1 dag. Mellem de to kursusdage skal du i en periode på 4-6 uger gennemføre 5 træningssamtaler, når det passer dig. På anden kursusdag arbejder I med erfaringsudveksling, fælles tolkningsøvelser samt yderligere træning af tilbagemelding. Efter endt kursus er du kvalificeret og certificeret til at anvende Oplæg til Samtale.

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testninghos CfL, medmindre du har grundkursus i tests fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

Målgruppe

Værktøjet og kurset henvender sig til alle personalemedarbejdere eller HR-konsulenter, som arbejder professionelt med rekruttering af:

  • Servicemedarbejdere
  • Produktionsmedarbejdere
  • Timelønnede
  • Vikarer
  • Trainees/elever
  • Stillinger med kortere rekrutteringsproces

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Oplæg til Samtale

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Margrete Larsen HR-direktør, VER...
CfL

“For at tilføre endnu mere kvalitet i rekrutteringsprocessen har vi valgt at supplere vores værktøjskasse med BTB for funktionærer og OTS for timelønnede. Og med stor accept i vores organisation!"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: