Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Erhvervsrettet Testning

CfL
1 dag
Åben uddannelse
København, Århus
6.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Erhvervsrettet Testning (ET)

Erhvervsrettet Testning (ET) - adgangsgivende kursus til CfL's udvalg af erhvervspsykologiske tests

Erhvervsrettet Testning henvender sig til dig, der skal til at arbejde med erhvervspsykologiske test. Kurset i Erhvervsrettet Testning er adgangsgivende til CfLs brede palet af erhvervspsykologiske redskaber. Du får en solid, nuanceret og nødvendig platform for dit arbejde med erhvervspsykologiske test.

Dit udbytte af kurset

Kurset Erhvervsrettet Testning giver dig en grundlæggende forståelse for test og giver dig overblik over de forskellige muligheder for at anvende test, målgrupper samt værktøjernes begrænsninger. Du får ligeledes indsigt i de etiske dilemmaer, der kan være i arbejdet med test og en afklaring af de etiske rammer, som du forventes at arbejde inden for.

Virtuelt kursus

Udover face-to-face kurser tilbyder vi også Erhvervsrettet Testning som virtuelt kursus (online). Denne mulighed kan du vælge, når du udfylder tilmeldingsblanketten.

Målgruppe

Erhvervsrettet Testning er for dig, der skal anvende erhvervspsykologiske testværktøjer. Har du allerede et grundkursus i test fra f.eks. Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks, så behøver du ikke deltage på Erhvervsrettet Testning.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder:

Alm. Brand A/S, Arla Foods amba, Bavarian Nordic A/S, Carlsberg Danmark A/S, Danske Bank A/S, Dansk Industri, DSB, DTU, HK/Danmark, Maersk Drilling Services A/S, Novozymes A/S, Region Hovedstaden og Telenor Danmark Holding A/S.

Pris

Om udbyderen

CfL - Bedre ledere, bedre resultater

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Erhvervsrettet Testning

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.