Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Big og small Data, digitalisering og kundestrategi

CBS Executive
Længde: 5 dage af 7,5 timer pr. dag
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Frederiksberg
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdato: 12-08-2019 - Frederiksberg
Pris: 23.900 DKK ekskl. moms

Big og small Data, digitalisering og kundestrategi

CBS executive

Kursus i Big og Small Data, digitalisering og kundestrategi

Big Data er en potentiel værdifuld måde at optimere interne processer og den eksterne interaktion med interessenter (stakeholders). Undersøgelser viser, at de virksomheder, der klarer sig bedst, er dem, hvor dataindsigter indgår centralt i deres strategiske overvejelser.

De succesfulde virksomheder er også kendetegnet ved at have en ledelse og en kultur, der er åben for forandringer og tør nytænke kundeinteraktionen. Det er altså fejlagtigt at tro, at de mest succesfulde Big Data-drevne organisationer kun er drevet af teknologien i sig selv.

Dit udbytte af kurset

På kurset får du forståelse for, hvordan lederens mindset påvirker den strategiske dagsorden og brugen af teknologi. Du får konkrete værktøjer og viden om det strategiske og taktiske arbejde med data og digitalisering i din organisation. samt indsigt i de strategiske og ledelsesmæssige muligheder, udfordringer og faldgrupper, der er i arbejdet med big og small data.

Du får værktøjer og inspiration til strategisk og taktisk arbejde med data i din organisation gennem en kombination af teoretiske oplæg, dialog, case-arbejde i grupper samt præsentationer og inspiration fra eksterne eksperter.

Kurset giver dig derfor en værktøjskasse til at sikre en værdiskabende forankring og implementering af digitale og datadrevne projekter i organisationen.

Kursets indhold

På kurset får du de væsentligste tendenser og udviklinger inden for Big Data, og bliver opdateret på tidens buzzwords: Big Data, Small Data, Digitalisering, Disruption, platforme og kundestrategier.

Som forberedelse til kurset får du testet dit eget Big Data-mindset. Desuden tester du din virksomheds strategiske position, markedsviden og interne forhold. Dine undersøgelser bliver gennemgået på kurset, og du får individuel feedback på, i hvor høj grad dit mindset matcher din organisations strategi.

Du forlader kurset med en plan for, hvordan du kan arbejde videre med Big og Small Data i din egen organisation.

Målgruppe

Kurset er for ledere på alle niveauer, der arbejder strategisk og taktisk med organisationens data for at styrke relationen i B2B og/eller B2C interaktioner.

Kurset er ledelsesorienteret og ikke et kursus i de mere IT baserede spørgsmål i anvendelsen af konkrete softwaresystemer eller platforme.

Strategisk brug af big data

Om BIG DATA

Kursusbevis

Alle deltagere får overrakt et kursusbevis fra CBS Executive ved aktiv deltagelse alle dage.

Undervisere

Kursusteam

  • Torsten Ringberg, professor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS.
  • Per Østergaard Jacobsen, direktør i Efficiens og ekstern lektor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS.

Pris

Pris

Kr. 23.900,- (ekskl. moms). Inkluderet i prisen er 5 dages undervisning, bog, materialer inkl. online-adgang til artikler og tekster, forplejning samt kursusbevis.

CBS Executive

CBS Executive

Uddan dig ved CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer.  CBS Sommerskole udbydes i uge 33 og 34 (august) med en lang række markedsledende kurser indenfor...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til CBS Executive

CBS Executive

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3815 6000
www.cbs-executive.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Big og small Data, digitalisering og kundestrategi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.