Cybersikkerhed og Risikostyring

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
3 dage
Pris
18.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
18.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

19 august, 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

Cybersikkerhed

Cybersikkerhed og Risikostyring

Risikoen for cyberangreb udgør en af vor tids største sikkerhedstrusler for virksomheder såvel som offentlige institutioner. Truslen fra både cyberspionage, velorganiserede ransomware-grupper og øvrig cyberkriminalitet er så høj, at det ikke længere giver mening at tale om man som organisation bliver ramt – men snarere hvornår man bliver ramt.

Indhold i forløbet

Risikoen for cyberangreb udgør en af vor tids største sikkerhedstrusler for virksomheder såvel som offentlige institutioner. Truslen fra både cyberspionage, velorganiserede ransomware-grupper og øvrig cyberkriminalitet er så høj, at det ikke længere giver mening at taleomman som organisation bliver ramt – men snarerehvornårman bliver ramt. Og angrebene rammer hårdt. Store som små organisationer risikerer at miste kritiske forretningshemmeligheder, opleve markante tab af omsætning og/eller omdømme og i sidste ende at måtte dreje nøglen om.  

Men hvordan bør man som leder håndtere risikoen for cyberangreb? Og hvilke overvejelser skal man gøre sig for at etablere cyberforsvar på arbejdspladsen?

I samarbejde med CBS’ Center for Cyberkompetencer, der med støtte fra Industriens Fond har udarbejdet en cyber-simulator, udbyder CBS Executive Fonden i sommeren 2024 et nyt kursus i cybersikkerhed.

På kurset vil du lære, hvordan du forholder dig til og håndterer risici i din forretning, hvordan det er at være under angreb gennem simuleringsøvelser, og hvilke overvejelser du skal gøre dig for at opbygge et proportionelt cyberforsvar for din forretning.

Det får du

Efter at have deltaget i kurset vil du:

  • have kendskab til det trusselsbillede cyberangreb udgør

  • vide hvilke strategiske overvejelser du som leder skal gøre dig for at håndtere risici i din forretning, og hvordan du etablerer relevant og proportionelt cyberforsvar

  • have et indblik i, hvordan det er at være under cyber-angreb, og hvilke dilemmaer du som leder virksomhed bliver stillet overfor

  • lære at træffe bedre strategiske beslutninger, der øger din organisations cyberresiliens

Pris

Prisen for denne uddannelse er: 18.000,00 kr. ekskl. moms. 

CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret