Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om CBS Executive Fonden?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 14 evalueringer

Anne-Mette Varney , Principal Competency Development Specialist
”Godt og veltilrettelagt kursus med stor medinddragen af kursister alle dage. Varierende dagsprogram mellem teori, diskussion, praktiske opgaver osv. Gæsteforelæser fredag var et frisk pust og vældigt inspirerende. God kobling mellem teori og praksis og god styring af tid og behov for luft og pauser. Gode opsamlinger fra dagen før”.
Lene Einang Flach, Leder, Strategisk Virksomhetsstyring, Norsk Rikskringkasting
”Interessant og spennende kurs. Gruppen var passe stor, det ble gitt rom for dialog og refleksjoner fra gruppen. Kurset var godt strukturert, og foreleserne vekslet godt mellom forelesning og mer reflekterende modus. Det at vi var mange ulike virksomheter la til en ekstra dimensjon.”
Anna Haaland Wittenberg, Teamleder, ZealandDenmark
”Et fantastisk kursus. Gode oplæg og øvelser. Veltilrettelagt og meget relevant pensum. Topengagerede undervisere med masser af relevant faglighed. Godt hold med blandede baggrunde. Det var en aha-oplevelse at kunne knytte værktøjer til forskellige teoretiske tilgange og lære at sammensætte meningsfulde og realistiske forandringsforløb”.
Carsten Lingren, Uddannelseschef, Coop
”Absolut fantastisk kursus, der kan anbefales på det varmeste. Tre dygtige undervisere med hver deres energigivende bidrag. Skarp og konstruktiv feedback ift. øvelserne.”
Camilla Hammerum, Director Medical Safety Psychiatry, H. Lundbeck A/S
”Helhedsindtrykket var ekstremt positivt. Jeg gik derfra opløftet og inspireret med masser af gode ideer og værktøjer til brug både privat og som leder på arbejdspladsen. Det der gjorde størst indtryk, var undervisernes enorme viden og erfaring inden for positiv psykologi og evne til at formidle det på inspirerende vis. De komplimenterer hinande...
Vis alt
Else Marie Thorgaard, projektleder, DGI
”Meget udbytterigt kursus med høj teoretisk faglighed og yderst kompetente undervisere. Det bedste kursus, jeg har deltaget i. Undervisernes høje faglighed kombineret med deres humor og lune, gjorde ugekurset til en fantastisk oplevelse.”
Torben Kjær, Head of Document and Records Management, Ørsted
“Very well planned, prepared and executed. Many very good and very relevant presentations and cases. Positive with the variety in teachers/presenters from the faculty. Also, a good mix with presenters from outside and great with participants from many businesses and from outside DK which provided the courses with many perspectives. I got some kn...
Vis alt
Andreas Møller Stehr, Associate Manager, Novo Nordisk
”Det var rigtig godt og jeg fik godt inblik i digitaliseringsmulighederne. En god blanding mellem teori og konkrete eksempler på digitalisering”.
Ole Lund, Sekretariatschef, Forenet Kredit
”Meget veltilrettelagt og god vekselvirkning mellem teori og øvelser. Virkelig god mad – og godt varieret over ugen.”
Simon Lindberg, General Manager, Project Management, FLSmidth A/S
”Speciel tak til underviseren Thomas Plenborg for nogle rigtig spændende dage. Thomas formåede at formidle alle teorier og beregninger på en praktisk, nem, forståelig og interessant måde. Det er den form for undervisning, man skal have mere af. Undervisere, som udover det teoretiske, også har praktisk erhvervserfaring med deres område, og som br...
Vis alt
Anne Mette Trier, Innovationskonsulent, Danmarks Idrætsforbund
“Utroligt velstruktureret og meget lærerigt! Der var en fin balance mellem praktiske metoder/værktøjer og teori/refleksion. Imponerende tilrettelagt!”
Peter Rysgaard, Head of Strategy, e-nettet A/S
”Et godt kursus med fin afveksling mellem teori og praksis. Godt med drøftelserne deltagerne imellem – de mange forskellige måder at tænke strategi på”.
Mathilde Westerholt, Head of Finance, Vitfoss
”De fem dage var meget udbytterige, og kurset levede fuldt ud op til mine forventninger. Meget inspirerende undervisere. Jeg havde håbet, at teori blev kombineret med praksis, og det formåede underviserne på bedste vis. De to herrer formår at gøre corporate finance spændende og med deres humoristiske sans, der må være over gennemsnittet, blev de...
Vis alt
Mikael Blom Sørensen, Senior Manager, License and IP, Novozymes
”Rigtig godt med et optimal mix af teori og praktiske øvelser samt en god underviser. Der var en vedholdende høj aktivitet og deltagelse – ingen lavpunkter”.