Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lederens Mindset Datafication og Kundestrategi

CBS Executive Fonden
5 dage
Kursus
Frederiksberg
Startdato: 16-08-2021 - Frederiksberg
25.000 DKK ekskl. moms

Lederens Mindset Datafication og Kundestrategi

CBS executive

Kursus i Lederens Mindset Datafication og Kundestrategi

Big Data er en potentiel værdifuld måde at optimere interne processer og den eksterne interaktion med interessenter (stakeholders). Undersøgelser viser, at de virksomheder, der klarer sig bedst, er dem, hvor dataindsigter indgår centralt i deres strategiske overvejelser.

De succesfulde virksomheder er også kendetegnet ved at have en ledelse og en kultur, der er åben for forandringer og tør nytænke kundeinteraktionen. Det er altså fejlagtigt at tro, at de mest succesfulde Big Data-drevne organisationer kun er drevet af teknologien i sig selv.

Dit udbytte af kurset

På kurset får du forståelse for, hvordan lederens mindset påvirker den strategiske dagsorden og brugen af teknologi. Du får konkrete værktøjer og viden om det strategiske og taktiske arbejde med data og digitalisering i din organisation. samt indsigt i de strategiske og ledelsesmæssige muligheder, udfordringer og faldgrupper, der er i arbejdet med big og small data.

Du får værktøjer og inspiration til strategisk og taktisk arbejde med data i din organisation gennem en kombination af teoretiske oplæg, dialog, case-arbejde i grupper samt præsentationer og inspiration fra eksterne eksperter.

Kurset giver dig derfor en værktøjskasse til at sikre en værdiskabende forankring og implementering af digitale og datadrevne projekter i organisationen.

Kursets indhold

På kurset får du de væsentligste tendenser og udviklinger inden for Big Data, og bliver opdateret på tidens buzzwords: Big Data, Small Data, Digitalisering, Disruption, platforme og kundestrategier.

Som forberedelse til kurset får du testet dit eget Big Data-mindset. Desuden tester du din virksomheds strategiske position, markedsviden og interne forhold. Dine undersøgelser bliver gennemgået på kurset, og du får individuel feedback på, i hvor høj grad dit mindset matcher din organisations strategi.

Du forlader kurset med en plan for, hvordan du kan arbejde videre med Big og Small Data i din egen organisation.

Målgruppe

Kurset er for ledere på alle niveauer, der arbejder strategisk og taktisk med organisationens data for at styrke relationen i B2B og/eller B2C interaktioner.

Kurset er ledelsesorienteret og ikke et kursus i de mere IT baserede spørgsmål i anvendelsen af konkrete softwaresystemer eller platforme.

Strategisk brug af big data

Om BIG DATA

Kursusbevis

Alle deltagere får overrakt et kursusbevis fra CBS Executive ved aktiv deltagelse alle dage.

Undervisere

Kursusteam

  • Torsten Ringberg, professor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS.
  • Per Østergaard Jacobsen, direktør i Efficiens og ekstern lektor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS.

Pris

Pris

Kr. 23.900,- (ekskl. moms). Inkluderet i prisen er 5 dages undervisning, bog, materialer inkl. online-adgang til artikler og tekster, forplejning samt kursusbevis.

CBS Executive Fonden

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Andreas Møller Stehr, Associate Manager, Novo Nordisk
(4)
”Det var rigtig godt og jeg fik godt inblik i digitaliseringsmulighederne. En god blanding mellem teori og konkrete eksempler på digitalisering”.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lederens Mindset Datafication og Kundestrategi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Andreas Møller Stehr, Associate ...

"En god blanding mellem teori og konkrete eksempler på digitalisering”.

Læs mere
Jens Christian Olsen, Analyse og...

"Det mest overraskende og interessante påCBS Executive SommerskolekursetStrategisk Brug af Big Data, var at se hvordan både psykologi og kreativitet kan spille sammen i innovative tilgange til arbejdet med Big data."

Læs mere
Tina Lambert, Chef for Strategis...

”Det var virkelig inspirerende og spændende at få det sidste nye indenfor big data. Kurset levede til fulde op til mine forventninger." 

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: