Kursus

Perspektiver på Forandringsledelse

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
5 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Perspektiver på Forandringsledelse

CBS executive

Perspektiver på Forandringsledelse i Krisetider

Du bliver guidet igennem grundlæggende teorier og modeller, der giver dig et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser.
Vi vil se på, hvorledes innovation og fornyelse lader sig fortolke i de meget forskelligartede paradigmer, der introduceres på kurset. Fx kan fusionsprocesser betragtes ud fra meget forskellige perspektiver og skabe rammer for meget forskellige strategier for forandringsledelse.

Du får redskaber til, hvordan du som forandringsleder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater, herunder værktøjer til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår.

Dit udbytte af kurset

Kurset øger dine kompetencer til at analysere organisatoriske forudsætninger for eksekvering af forandringer og foretage kritisk anvendelse af eksisterende værktøjer i planlægningen af konkrete forandringsprocesser.

Du lærer at se din egen rolle som ”forandringsleder” i organisatorisk kontekst og får et bredere grundlag for at kunne tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser i din egen organisation.

Du vil opleve to særdeles kompetente og rutinerede undervisere, og i løbet af ugen vil I få besøg af 1-2 erfarne eksterne oplægsholdere, der deler ud af deres personlige erfaringer. Derudover vil du vil blive inspireret af diskussionerne og case-arbejdet sammen med dine med-kursister.

På dette kursus vil du i høj grad blive involveret i et meget engagerende, forpligtende og læringsmættet kursusforløb. 

Kursets indhold

Kurset tager udgangspunkt i fire forskellige teoretiske perspektiver:

  1. Kultur- og identitetsteori
  2. Systemteori
  3. Institutionel teori
  4. Social konstruktion.

Et skift i perspektiv får konsekvenser for den måde, hvorpå vi opfatter organisation, ledelse og forandring. Hvert teoretisk perspektiv introduceres, anvendes på en case og i en fælles analyse finder vi frem til stærke og svage sider ved det pågældende perspektiv. På femtedagen samles iagttagelser på tværs af de fire perspektiver i en samlet forestilling om væsentlige perspektiver og værktøjer til forandringsledelse. 

Det er et praksisnært kursus med plenumdiskussioner og gruppearbejder, der skaber forbindelse mellem teori og virkelighed, læring fra best practice og en teoretisk/forskningsmæssig brugbar værktøjskasse.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,9 på en skala op til 5.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Målgruppe

Kurset er relevant for dig, hvis du arbejder i det offentlige eller private som leder, konsulent eller medarbejder og ønsker at få et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser.

Kursusteam

Professor Jesper Strandgaard, Institut for Organisation, CBS.
Professor og uddannelsesdekan Jan Molin, Institut for Organisation, CBS, samt gæstelærere.så er dette kursus relevant for dig.

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Perspektiver på Forandringsledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Anne-Mette Varney , Principal Competency Development Specialist
12 sep 2018

”Godt og veltilrettelagt kursus med stor medinddragen af kursister alle dage. Varierende dagsprogram mellem teori, diskussion, praktiske opgaver osv. Gæsteforelæser fredag var e...

Vis alt
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret