Kursus

Succesfuld strategiimplementering

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
5 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Succesfuld strategiimplementering

strategiimplementering

Succesfuld Strategiimplementing på CBS sommerskole

Hvordan sikrer du, at den strategiske plan bliver forankret i organisationen og ikke bare bliver til 'flotte ord på papiret'? Hvad skal du fokusere på i implementeringsprocessen, og hvor i processen går det typisk galt?

Få perspektiver og værktøjer til at analysere, designe og gennemføre en robust og realistisk implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder.

Dit udbytte af kurset

Efter at have deltaget på kurset vil du kende til relevante komponenter i en strategiimplementeringsplan og -proces, samt kende konkrete værktøjer til at analysere, designe og gennemføre succesfuld strategiimplementering.

Du vil kunne præsentere konkrete forslag til en robust og realistisk strategiimplementering i din egen organisation.

Du vil have arbejdet med case-opgaver og via diskussioner og idéudveksling i små grupper, vil du have haft mulighed for at overføre og anvende dine indsigter i relation til dit eget strategiarbejde.

Kursets indhold

På kurset får du fagligt input til at finde din egen vej i det store udbud af værktøjer og teorier inden for området.

Vi introducerer dig til tre perspektiver på implementeringsprocessen og diskuterer de begrænsninger og muligheder, som det enkelte perspektiv indebærer, når implementeringsprocesser tilrettelægges og eksekveres. Vi ser på, hvordan de tre perspektiver kan eksistere samtidigt på forskellige niveauer i organisationer, og hvordan de til tider modarbejder hinanden. Dette er et paradoks og en præmis, som stiller store krav til ledere og projektledere med ansvar for at få strategien til at leve i organisationen.

De tre strategiperspektiver bliver bragt i samspil gennem case-analyser, og i løbet af kursusugen får vi besøg af eksterne praktikere fra hhv. en privat og en offentlig organisation, der begge har stor erfaring med strategiimplementering. Desuden vil I blive præsenteret for et konkret implementeringssimulator/spil, som efterfølgende afprøves og diskuteres.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,7 på en skala op til 5.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere og specialister med interesse for strategi og implementeringsprocesser, som ønsker at blive bedre til at tilrettelægge og gennemføre ændringsprocesser.

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Succesfuld strategiimplementering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Anna Haaland Wittenberg, Teamleder, ZealandDenmark
11 sep 2018

”Et fantastisk kursus. Gode oplæg og øvelser. Veltilrettelagt og meget relevant pensum. Topengagerede undervisere med masser af relevant faglighed. Godt hold med blandede baggru...

Vis alt
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret