Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Retorisk lederskab

CBS Executive Fonden
5 dage
Kursus
Frederiksberg
Startdato: 15-08-2022 - Frederiksberg
25.000 DKK ekskl. moms

Retorisk lederskab

Retorisk lederskab

Kursus i retorisk lederskab

Gennem retorikkens begreber og virkemidler får du indsigt i, hvordan du kan styrke dig selv og dine relationer med ledertalen.
Du lærer at analysere talesituationen, tage rummet, fokusere og formulere dine budskaber, så de sætter retning. Du taler med eftertryk, så det sætter aftryk.

Kurset har fokus på den enkelte deltager, så du får individuel feedback på dine argumenter, vinkler, disposition, sprog og fremførsel.

Dit udbytte af kurset

Du får indblik i forholdet mellem retorik og ledelse samt værktøjer til at analysere en situation – både i forhold til ledelse og ledertaler.

Du opnår fortrolighed med de retoriske begreber – i teori og praksis samt indblik i den moderne ledertales anatomi og funktioner.

Dine kompetencer i at planlægge og fremføre overbevisende ledertaler bliver styrket og får kompetencer til at give feedback på andres taler.

Kursets indhold

På kurset tager vi afsæt i ledelsesretorikken og afdækker forholdet mellem lederskab og talekunst. Ledertalens funktioner udfoldes teoretisk, sideløbende med, at ledertalens virkemidler udføres i praksis.

Gennem retorikkens begreber og praktiske greb får lederen dermed både indsigt i ledertalens muligheder i netop sin organisation og bliver helt konkret og fysisk i stand til at tage rummet med sin tale.

Der vil gennemgående være fokus på den enkelte deltager, som får individuel feedback på alt fra sin brug af argumenter, vinkler og eksempler til sin disposition, sprog og fremførsel.

Kurset blev i 2020 evalueret til 5 på en skala op til 5.

Målgruppe

Kurset henvender sig til både private og offentlige ledere og projektledere, der interesserer sig for forholdet mellem kommunikation og ledelse, og som ønsker at blive bedre til at mestre de praktiske retoriske færdigheder, som lederrollen kræver.

Retorisk lederskab

Pris

Prisen for dette kursus er 25000 kroner ekskl. moms. 

CBS Executive Fonden

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Retorisk lederskab
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Carsten Lingren, Uddannelseschef, Coop
”Absolut fantastisk kursus, der kan anbefales på det varmeste. Tre dygtige undervisere med hver deres energigivende bidrag. Skarp og konstruktiv feedback ift. øvelserne.”
Få information

Udfyld formularen for mere information om Retorisk lederskab

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Vibeke Borup Thomsen, Afdelingsc...

"Et af de allerbedste kurser jeg har deltaget på."

Læs mere
 Patricia de Lipthay Behrend, Af...

"Gennem de fem dage hvor jeg arbejdede med en specifik tale, fik jeg forståelse for hvor svært det er, at blive klar på hvad mit egentlige budskab var i min tale, og hvilket aftryk jeg ønskede at gøre efterfølgende på dem der lyttede og på organisationsplan."

Læs mere