Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

CBS Executive Fonden
5 dage
Kursus
Frederiksberg
Startdato: Kontakt for opstart - Frederiksberg

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Kursusbeskrivelse

CBS executive

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

Kan organisationens strategi bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed?

Vi vil forsyne dig med viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere, engagere dem og skabe fornyelse.

De historier, vi fortæller, påvirker verden omkring os. Den bedste fortæller og den bedste historie vinder. Lær at broadcaste emotionelt, på en måde der skabe mening for dine medarbejdere og giver dem retning.

Dit udbytte af kurset

Kurset styrker dig i din strategiske ledelse, fordi du efter kurset går hjem med din strategifortælling, som du kan gøre virksom i din organisation.

Det bliver tydeligt, hvad der er kernen i strategien, hvad dine budskaber er, og hvordan du kan vække mening og motivation i organisationen.

Du bliver kort sagt bedre til at tale, til at blive hørt og til at engagere mennesker omkring dig, så strategien kan blive til virkelighed.

Kursets indhold

Virkeliggørelse af strategi kræver effektive historier. Med afsæt i de ledelsesmæssige udfordringer med at virkeliggøre strategien, vil du på kurset lære OM fortælling, og du vil lære AT fortælle.

Du får filosofiske og teoretiske perspektiver på strategiimplementering og fortællinger, ligesom du bliver introduceret til fortælling i ledelsesmæssig praksis. På systematisk vis får du træning i at blive bedre til at mestre fortællingens kunst.

Vi gør læringen virkelighedsnær og kobler dine egne strategiske og ledelsesmæssige intentioner ind i fortællingerne. Du får med andre ord din egen ledelse og din egen organisation med ind i rummet. Det bliver interessant og det bliver sjovt. 

Undervisningen er en kombination af indlæg, praktiske øvelser, case-arbejde, dialog og feedback. Vi inddrager deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, og i løbet af kursusugen får du inspiration fra Per Helge Sørensen, historiefortæller og komiker, som bl.a. er kendt fra showet ’DJØF med løg(n)’

Kurset blev i 2020 evalueret til 5,0 på en skala op til 5.

Om udbyderen

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CBS Executive Fonden

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Christine Paludan-Müller, Projek...

"Vi oplevede effekten af storytelling på egen krop”

Læs mere
Annette Due Svensson, Afdelingss...

"Det var en god kombination af teori og praktik."

Læs mere
Lene Rosendahl, Ledende overlæge...

”Rigtig godt kursus – engagerede lærere – fint opbygget og tilrettelagt – jeg lærte noget, som kan bruges – god frokost."

Læs mere