Den Personlige Ledertaler

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
3 dage
Pris
24.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 marts, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
24.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 marts, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

19 marts, 2024

 • Holdundervisning
 • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

talerprofil

Den Personlige Ledertaler

Kom med til Rom! På dette intensive 3-dages kursus i Rom sætter vi fokus på, hvordan man som leder kan få værdier til at leve i organisationen.

Udvikl din personlige talerprofil

Hvor der er ledere, er der taler. Og hvor der er taler, er der værdier: Organisationens værdier, afdelingens værdier, medarbejdernes værdier, interessenternes værdier og lederens personlige værdier. Men hvordan får man som leder værdier til at leve i organisationen?

Vi bruger Roms historiske nøglesteder til at tydeliggøre pointer om, hvordan man som leder kan udnytte stedets og rummets retorik, opøve sit individuelle retoriske repertoire, træde i karakter som værdibaseret taler og udvikle sin personlige talerprofil.

Indhold

Værdier introduceres ofte i store, strategiske ledertaler, men de implementeres og cementeres i lederens daglige tale. Værdier vækkes til live og får konkret betydning, når lederen byder velkommen og runder af, holder takketaler, præsenterer nye medarbejdere og siger farvel til dem der rejser, når man smalltalker ved konferencen, middagen eller på gangen. Kurset sætter fokus på alle de små og store ceremonielle talesituationer og på hverdagens uformelle talesituationer, hvor lederen har en strategisk mulighed for at tale personligt og værdibaseret.

Det er svært at tale bemærkelsesværdigt om værdier, man ikke selv kan mærke. Vi præsenterer derfor teknikker til at personificere værdier, og teknikker der får værdierne til at bo i krop og stemme. Vi opøver teknikker til at fremføre taler uden manuskript, og arbejder med at udfinde hver enkelt leders foretrukne forberedelsesform i forskellige typer af ledertaler. Teknikkerne giver lederen et retorisk repertoire til at tale med forberedt spontanitet.

Kurset har fokus på den personlige ledertaler. Vi arbejder ud fra den grundpointe, at man foruden de retoriske teknikker må have blik for sine personlige præferencer for at kunne fremstå troværdig og med gennemslagskraft i det mundtlige rum. Kurset har fokus på at undersøge den enkelte deltagers retoriske færdigheder og kommunikative tilbøjeligheder for at udvikle en personlig talerprofil og værdibaseret retorik. Øvelser (spontane som forberedte), retorisk coaching og individuel feedback er i højsædet. Både de fælles ekskursioner og måltider i Rom vil blive udnyttet som retoriske træningsarenaer. Det kan fx være i form af deltagernes værdisættende lejlighedstaler under middagene og opbygning af et arsenal af udtryksformer i Peterskirken.

Dit udbytte

 • Indblik i ledertalen som et redskab til at styrke værdier

 • Fortrolighed med alle de talesituationer, som den moderne leder kan benytte til at fremme værdier: Microtaler, lejlighedstaler, takketaler

 • Et sprogligt beredskab, der kan aktiveres i værdiskabende talesituationer

 • Teknikker til at udarbejde og fremføre taler uden fuldt manuskript

 • Et beredskab til at anerkende medarbejdere på måder, der sætter spor og værdi

 • Et repertoire af værdiskabende smalltalk, der kan aktiveres ved kaffemaskinen og under firma- eller konferencemiddagen

 • Forståelse for stedets, rummets og stemningens retoriske betydning

 • Indblik i egen talerprofil med fokus på forholdet mellem personlighedstype, forberedelsesmåder og retoriske automatpiloter

 • Teknikker til at kultivere værdier kropsligt, så de ikke blot høres, men mærkes

Målgruppe

 • Senior Leaders
 • Executives
 • Managers

Pris

Prisen for denne uddannelse er: 24.500,00 kr. ekskl. moms. 

CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret