Personligt lederskab

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
5 dage
Pris
29.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
13 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Pris
29.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
13 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

13 august, 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

lederskab

Personligt lederskab

På kurset arbejdes der med deltagernes ”personlige lederskab” som en ledelseskapacitet, der kan udvikles på et individuelt grundlag, og som sikrer værdien af de menneskelige kvaliteter i en organisering. Undervisningsforløbet vil være tilrettelagt ud fra deltagernes egen personlige udviklingsproces, så de efter endt forløb kan træde i karakter med det personlige lederskab.

Led visionært og med ansvarsfølelse

Hvordan fremmer du psykologisk tryghed og fremelsker menneskelige kvaliteter i en organisation, så tillid bliver en bærende kraft og modet en skabende og nytænkende kilde til stærk vækst? Hvordan skaber du en kultur for det hele menneske, hvor der er en balance mellem væren og performance? Hvordan håndterer og arbejder du med uvished, krisebevidsthed og det ubevidste, så det ikke lammer processer, mennesker og fagligheder, men i stedet danner grundlag for en ny positiv ledelses- og forretningsudvikling?

Hastigheden hvormed verden forandrer sig i dag og hyppigheden hvormed en ny krisebevidsthed indtræffer, kalder på evnen til at kunne lede visionært med en ansvarsfølelse, der tager vare på helheden og som styrker fokus på evnen til at følge sin intuition samt evnen til at lede ud fra en større kraft i tilværelsen.

Alt dette kalder på et stærkt personligt lederskab, hvor du bliver et forbillede i brydningstider. Denne ambition kræver en tæt kobling mellem din personlige udvikling og din ledelsesgerning.

Indhold i forløbet

På kurset arbejdes der med deltagernes personlige lederskab som en ledelseskapacitet, der kan udvikles på et individuelt grundlag, og som sikrer værdien af de menneskelige kvaliteter i en organisering. Undervisningsforløbet vil være tilrettelagt ud fra deltagernes egen personlige udviklingsproces, så de efter endt forløb kan træde i karakter med det personlige lederskab.

Kurset er et processuelt forløb, der starter med 3 dages undervisning, hvorefter du arbejder videre på egen hånd hjemme og får en personlig coaching session. Til sidst afsluttes kurset med to dages internat.

Dit udbytte

Igennem kurset får du:

  • Taget hul på din egen personlige udviklingsproces, så dit personlige lederskab bliver en styrke

  • Stiftet bekendtskab med en lang række praksisnære koncepter, ideer og udviklingstanker som du let kan omsætte i din egen ledelsesgerning

  • Værktøjer og arbejdsmetoder til selv at orientere dig med en større ro, klarhed og øget bevidsthed i en travl hverdag

  • En større fortrolighed med at lytte til din intuition som et supplement til viden, erfaring og analyser

  • Konkrete tiltag til at lede ud fra et indre værdisystem, der tager udgangspunkt i din ægthed og følelse af sammenhængskraft

Målgruppe

Du skal have lyst til at arbejde med din personlige udvikling på en måde, der udvider din ledelseskapacitet. Du er en nysgerrig leder og ønsker et anderledes kursus, hvor alternative tilgange og metoder bliver erfaringsrummet.

Du søger ny viden om den menneskelige bevidsthed og nyder inspiration til selvstændig tænkning. Du er villig til at møde dig selv og andre med en åbenhed. Du har et ønske om at blive en del af et kursus, hvor tværfaglighed og deltagere fra forskellige brancher udgør et fælles læringsrum.

Pris

Prisen for kurset er 29.500 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personligt lederskab
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret