Viser 1-17 af 17
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-17 af 17
 

HR

Udvid dine kompetencer i HR

Som HR-konsulent eller HR-medarbejder er det vigtigt, at man holder sig up-to-date med de mange forskellige områder indenfor faget. Her på siden kan du danne dig et overblik over de forskellige HR uddannelser og kurses du kan finde i Esbjerg. 

Har du en stilling indenfor HR? Vil du lære mere og opdateres på din branche? Så kan du finde et kursus der passer dig her på denne side. 

Her på siden kan du blandt andet finde kurser der udruster dig til at forebygge stress på din arbejdsplads. Samtidig kan du lære om stemningen på din arbejdsplads, og hvordan man opfordrer medarbejdere til at bidrage positivt til denne. 

Herudover, kan du påbegynde et kursus i samtaleteknikker, der vil gøre dig i stand til at motivere i medarbejdere i gennem samtaler. 

Som HR-medarbejder er nogen af dine arbejdsopgaver at holde årlige mus-samtaler og stå for opsigelse af medarbejdere, opgaver der ikke altid er lige sjove. På denne side kan du finde kurser dig ruster dig til disse opgaver, og giver dig redskaber der kan vende en negativ samtale til noget positivt. 

Desuden er du som HR-medarbejdere med til at sikre, at din virksomhed ansætter de medarbejdere, der bidrager på bedst mulig vis til det allerede eksisterende arbejdsmiljø. Dette kan du få hjælp til ved at tage et af de ovenstående kurser. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Kursusdeltager

"Nu føler jeg faktisk, for første gang, at jeg kan se lyset ovenover mit hoved"

Læs mere
Kursusdeltager, Midt- og Vestjyl...

"Jeg har fået en øjenåbner ved måden at anskue nogle ting på"

Læs mere
Steen Kampmann Johansen, HR Mana...
e-stimate

"Jeg har brugt flere af e-stimates profilværktøjer gennem flere år, og de har været vigtige værktøjer for mig i mit virke som HR manager."

Læs mere
Viggo Pagh, Chefkonsulent i Lede...
e-stimate

"Vi har gennem flere år haft et godt samarbejde med e-stimate omkring såvel konkrete udviklingsprojekter som support til driften af analyseværktøjerne."

Læs mere