Vil du arbejde med human resource management?

Fordi mennesker er vigtige. Human resource management går ud på at anvende de menneskelige resourcer i virksomheden på den bedst mulige måde. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 185
1
2
3
4
...
10
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Har du interesse i human resource management? 

Interesserer du dig for kompetence- og personaleudvikling, rekruttering og arbejdsmiljø? Vil du blive klogere på, hvad human resource management indebærer, så læs med her eller gå på opdagelse i vores udbyd af HRM kurser og uddannelser.

Tag et kursus i human resource management

Hvad er human resource management?

Som navnet antyder, handler human resource management (ofte forkortet som HRM eller HR) om at anvende menneskelige ressourcer på bedst mulige vis i en virksomhed. Derfor handler HRM om at rekruttering, fastholdelse og udvikling af personer på job. 

Hvem kan læse human resource management?

HRM kan først og fremmest læses som en universitetsuddannelse, men er man allerede færdiguddannet, er der masser af muligheder for at tage en efteruddannelse HRM. Derfor kan alle, som har interesse i medarbejderudvikling, rekruttering og arbejdsmiljø mulighed for at læse HRM. 

Hvad laver en HR-konsulent?

Tager man en efteruddannelse i HRM kan man kvalificere sig til at arbejde som HR-konsulent. En HR-konsulent arbejder bl.a. med personaleprocesser, personalejura, lønaftaler, karrierecoaching samt rådgivning af ledelsen i forhold til medarbejderudvikling.