Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 41
1
2
3
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

3 gode grunde til at tage en betyrelsesuddannelse hos Aarhus BSS

CfL

Derfor er employer branding alfa omega for jeres organisation

En succesfuld virksomhed forstår at tiltrække de rette medarbejdere ved hjælp af storytelling. At iværksætte og fortælle en historie omkring, hvorfor det er godt at arbejde lige netop i jeres organisation, gør nemlig, at I kan differentiere jer selv fra jeres konkurrenter.

Employer branding er altså en marketingstrategi, der udarbejdes for at sælge jer som virksomhed ind hos potentielle medarbejdere. Det er især en effektiv strategi til at få fat i de allerbedste kandidater. Hvis I formår at kommunikere jeres kerneværdier, goder og assets på en måde, der skiller jeg positivt ud fra jeres konkurrenter, så vil de bedste kandidater nemlig vælge jer frem for dem.

Dine gains ved at specialisere dig i employer branding

Når du specialiserer dig i employer branding, lærer du at gennemføre den proces det er at kunne tiltrække, rekruttere, fastholde og udvikle de medarbejdere og ledere, så I fortsat forstår at konkurrere og opnå yderligere succes.

tiltræk talenter med employer branding

På et kursus i employer branding vil du derfor typisk få følgende udbytte:

  • Stort Kendskab til, hvilken disciplin employer branding er, og hvordan det fungerer som konkurrenceparameter.
  • Forståelse for, hvordan din virksomheds employer brand hænger sammen med jeres corporate brand og virksomhedens overordnede strategi.
  • Kompetencer indenfor design, tilrettelæggelse og gennemførelse af  den tværgående proces, som skal udvikle jeres employer brand.
  • Kompetencer til at eksekvere  din virksomheds employer brand.
  • Metoder og værktøjer, der kan inddrages i processen med udvikling af employer brand.

Sådan forløber et kursus eller en uddannelse i employer branding

Der findes forskellige udbydere af kurser eller uddannelser inden for employer branding. Det betyder, at opbygningen  og indholdet på en given uddannelse eller kursus afhænger af den enkelte udbyder.

Ofte er kurser indenfor employer branding dog struktureret som åbne kurser, der strækker sig over et vist antal af dage. Der er ligeledes ofte tale om selvbetalte kurser indenfor dette felt.

Målgruppen for et kursus eller en uddannelse i employer branding

Da employer branding udgør fundamentet for arbejdet med organisationens brand, så er det oplagt, at dit arbejde lægger i forlængelse heraf, når du vælger at tage et kursus eller en uddannelse i employer branding.

Arbejder du med rekruttering, organisationsudvikling, udvikling af ledere og medarbejdere, marketing, intern branding og kommunikation, uddannelse, forandring, HR eller lignende, så er employer branding helt klart et relevant felt for dig.