Masteruddannelser

MBA ; Sådan skaber uddannelsen værdi

Længde
Du bestemmer
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Du bestemmer
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

MBA
MBA – en investering i din virksomhed


Rust din virksomhed til fremtidige krav og usikkerheder ved at give dine ledere og specialister en MBA-uddannelse fra Aarhus BSS – Aarhus Universitet.

En MBA giver dine medarbejdere kompetencer til at håndtere udfordringer såsom geopolitik, hybride arbejdspladser og andre usikkerheder. Medarbejdere med en MBA formår at udnytte samspillet mellem data og teknologi på en klar og kompetent måde. De kan også bidrage til at implementere bære- dygtige strategier og praksisser. Ved at give dem muligheden for at tage en MBA fastholder du sam- tidig talenter og udvikler dine teams.
En investering i en MBA vil bidrage positivt til din virksomheds konkurrenceevne og effektivitet samt forbedre virksomhedens omdømme og forbindelse til kunder.

Hvorfor er en MBA en god investering for din virksomhed?

1. Du får den nyeste forskningsbaserede viden ind i virksomheden
2. Du får et kompetenceløft til ledelsen i virksomheden
3. Du får et værdifuldt netværk, hvor I kan få sparring
4. Du investerer i talentudviklingen af dine medarbejdere
5. Du styrker virksomhedens employer branding og rekruttering

Økonomi

Uddannelsen koster i alt 295.000 kroner uden studietur. Du skal ikke betale hele beløbet på én gang. Du betaler kun for de fag, din medarbejder har valgt at tage per semester. Et fag koster 27.000 kr. Vores MBA er den eneste all inklusive, det vil sige, at der ikke kommer ekstra udgifter oveni.

Tidsforbrug

Der er fire fysiske undervisningsdage, som ligger fredag-lørdag kl. 9.00-18.00. Udover de fysiske undervisningsgange er der online timer på hvert fag, der svarer til én dags undervisning. Uddannelsens længde kan planlægges fleksibelt, så det passer din virksomhed. Uddannelsen varierer fra 2 til 6 år, og de 12 valgfag gør det muligt at skræddersy det faglige indhold til din virksomheds strategiske behov.

Hvad giver en MBA-studerende tilbage til sin arbejdsplads?


Mange virksomheder frygter, at medarbejderen ønsker at skifte arbejde, hvis de giver vedkommende en MBA-uddannelse. Men ca. 60 % af alle MBA-dimittenderne fra Aarhus BSS forbliver på deres arbejdsplads efter endt uddannelse. De medarbejdere, der får en MBA, får til gengæld ofte nye ansvarsområder i virksomheden, fordi de nu i højere grad er i stand til at se helheden i virksomheden og finde områder, hvor der kan optimeres.


Hvad kan en MBA-dimittend bidrage med?


1. Dybere forretningsforståelse for hele virksomheden
2. Evne til at udvikle nye forretningsmodeller
3. Viden om,hvordan man finder optimerings muligheder
4. Viden, der kan bruges med det samme på eksisterende og fremtidige problemstillinger
5. Besluitninger, der træffes ud fra afprøvede teorier, hvilket kommer den nærmeste interessent og virksomheden til gode 

Sådan er tidligere MBA-studerende blevet anerkendt for at bruge deres uddannelse

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MBA ; Sådan skaber uddannelsen værdi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret