Masteruddannelser
Ingen anmeldelser

MBA

Længde
2 år
Pris
295.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Medio August (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 år
Pris
295.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Medio August (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Læs en MBA- uddannelse på Aarhus BSS

Hvad er en MBA?

En MBA er en forkortelse for ”Master of Business Administration” og er en erhvervsøkonomisk lederuddannelse. 

MBA-uddannelsen er udviklet efter et stærkt ønske fra ledere og medarbejdere i danske private og offentlige virksomheder, der efterspørger en fleksibel uddannelse på et højt fagligt niveau. Vi har lyttet til ønskerne og skabt et internationalt uddannelsestilbud på et højt akademisk niveau, der giver plads til både familie og karriere.

Hvad rummer en MBA-uddannelse?

Uddannelsen har det klare sigte at styrke dine forudsætninger for at analysere, vurdere samt lede og udvikle din virksomhed i et internationalt viden- og konkurrencesamfund. Det kræver en solid erhvervsøkonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt, som vores MBA-uddannelse tilbyder.

Uddannelsen er således en klassisk erhvervsøkonomisk MBA-uddannelse med mulighed for individuel tilpasning gennem valgfag. På den måde kan uddannelsen tilpasses den enkelte deltagers erhvervsmæssige udfordringer.

Indhold og undervisningsform

Du få undervisning af nogle af de bedste forskere indenfor deres felt og vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet, der er din garanti for, at undervisningen på studiet er så relevant som muligt – teori og praksis går hånd i hånd. 

Undervisning er opdelt i undervisning, gruppearbejde og selvstudie. Du får undervisning i 4 weekender med 3 ugers mellemrum, alt derudover er du selv ansvarlig for at få struktureret.

Tidsforbrug 

En MBA er en uddannelse, der skal læses ved siden af dit fuldtidsjob. Du skal forvente at bruge mellem 5-7 timer om ugen pr. fag du vælger at læse.Det er inklusiv læsning, undervisning og en eksamen.

Du kan læse en MBA fra 2 år til 6 år. I gennemsnit bruger vores studerende 3.5 år på at færdiggøre deres MBA. 

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Medio August

 • Holdundervisning
 • Århus

Medio Januar

 • Holdundervisning
 • Århus

Video

Målgruppe

Hvem læser en MBA?

MBA er rettet mod ansatte i private og offentlige virksomheder og organisationer. Den potentielle deltager sidder måske allerede i en ledende stilling eller er stærkt på vej til en ledende stilling. Det kan også være ambitioner om en specialiststilling eller nøgleposition som eksempelvis direktionsassistent, projektleder eller andet, der er drivkraften bag ønsket om en MBA.

Den typiske deltager har en mellemlang eller lang videregående uddannelse bag sig som f.eks. en kandidat-, bachelor- eller diplomuddannelse. Det kan også være deltagere, der allerede har en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig uddannelse, som ønsker at blive ført ajour med den seneste erhvervsøkonomiske og ledelsesmæssige udvikling.

Drivkraften bag en MBA-uddannelse kan også være ønsket om at tilegne sig yderligere viden, indsigt og kompetencer til brug i forbindelse med at analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens drifts- og udviklingsopgaver.

Her kan du se, hvordan fordelingen af deltagere har været på de seneste MBA-hold:

MBA

Optagelseskrav

For at blive optaget på MBA- uddannelsen skal du mindst have gennemført:

 • en relevant bacheloruddannelse eller
 • en relevant professionsbacheloruddannelse eller
 • en relevant diplomuddannelse gennemført som et reguleret forløb eller
 • en relevant udenlandsk uddannelse på samme niveau


Krav til erhvervserfaring

Du skal have mindst tre års relevant erhvervserfaring, efter du har gennemført en adgangsgivende uddannelse. Der lægges vægt på, at der er tale om erhvervserfaring indenfor:

 • uddannelsens erhvervsøkonomiske faglighed
 • ledelsesfunktioner eller koordinerende/specialiserede funktioner
 • ledelsespotentiale med indblik i en virksomheds økonomiske og organisatoriske funktioner

Eksamen og diplom

Hvis du vil have en fuld MBA-uddannelse, skal du afslutte med faget Masterprojekt og metode. Det er uddannelsens svendestykke.

For, at du kan tage faget Masterprojekt og Metode, skal du have bestået alle de obligatoriske fag samt bestået eksamen i dine valgte valgfag.  

Pris

Hvad koster en MBA?

Prisen for en MBA ligger fra 295.000 kr. Hvis du vælger ét af valgfagene, hvor der er en studietur, vil prisen på din MBA stige til 305.000 kr. 

Betaling af MBA

Du betaler kun for de fag, du har tilmeldt dig per semester. Du betaler således ikke for hele uddannelsen på én gang.  

I prisen er alt inkluderet; omkostninger til undervisning, tre eksamensforsøg pr. fag, undervisningsmaterialer, forplejning og administration, og du sikrer dig retten til at følge undervisningen i det semester, du er optaget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MBA
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret