Vis finduddannelse.dk som: Mobile

I dybden med skifteholdsarbejde - IO

DI - Dansk Industri
Startdatoer
Nyborg
02-11-2022  
7.800 DKK
Århus
22-11-2022  
7.800 DKK

Kursusbeskrivelse

I dybden med skifteholdsarbejde - IO

Mange danske virksomheder kan gennem brug af reglerne for skiftehold opnå større fleksibilitet, færre omkostninger og nemmere planlægning. På dette kursus giver Dansk Industri dig værktøjerne til at bruge overenskomstens regler mere effektivt.

Kursets opbygning

På kurset går Dansk Industri i dybden med Industriens Overenskomsts skifteholdsregler. Du får metoder og værktøjer til at tilpasse jeres nuværende planlægningsmetoder, så I kan opnå en større fleksibilitet og en drift der er bedre tilpasset virksomhedens behov. Derudover får du en solid indføring i, hvornår virksomheder kan anvende skiftehold, hvilke forudsætninger der skal være, hvordan det skal planlægges, og hvilke krav og regler der gælder for planlægning og aflønning samt på hvilke områder der virksomheden passende kan indgå lokalaftaler. Du får overblik over de regler, der er for hviletid og fridøgn i arbejdsmiljølovgivningen – og til sidst får du værktøjer og metoder til planlægning af skifteholdsarbejde.

Som en del af kurset gennemgår vi DI og CO-industris skifteholdsprogram, hvordan værktøjet fungerer, muligheder og begrænsninger, samt konkret skifteholdsplanlægning i værktøjet. Du skal derfor medbringe din egen pc, da der vil være mulighed for selv at arbejde med værktøjet og eventuelt få sparring til egne konkrete planer.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

Dag 1

  • Arbejdsmiljølovens regler om hviletid og fridøgn
  • 48-timers reglen
  • Overenskomstens regler for skifteholdsarbejde

Dag 2

  • Planlægning og optimering af skiftehold
  • § 8, stk. 7 – aftaler
  • Brug af skifteholdsprogrammet

Første dag afsluttes med en middag, hvor der efterfølgende er overnatning på kursusstedet - både middag og overnatning er inkluderet i prisen.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er ansvarlig for at planlægge og administrere virksomhedens skifteholdsarbejde i en virksomhed, der er omfattet af Industriens Overenskomst eller Industriens Funktionæroverenskomst. Du kan f.eks. være produktionschef. produktionsleder, produktionsplanlægger, payroll manager, lønbogholder eller HR-medarbejder.

Pris

Prisen for kurset I dybden med skifteholdsarbejde - IO er 7.800 DKK og tilbydes kun til medlemmer.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om I dybden med skifteholdsarbejde - IO
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om I dybden med skifteholdsarbejde - IO

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.